GROHE Almanya’nın en yenilikçi şirketleri arasındaki yerini korudu

Seal innovator of the year

Geniş kapsamlı uzman araştırması brand Wissen and Statista tarafından gerçekleştirildi.

Bir şirketi yenilikçi yapan nedir? Bir inovasyonu nasıl tanırsınız? Hamburg merkezli brand eins Medien AG’nin kurumsal yayın iştiraki brand eins Wissen ve önde gelen istatistik portalı statista.com operatörü Statista, bu soruların cevaplarını bulmak istedi:

İki kuruluş, inovasyon ödülü kazanmış şirketlerin 2.056 temsilcisine ve global bilgi transferi ve araştırma ağı Atheneum Partners’dan 4.326 uzmana en yenilikçi sektör temsilcilerinin kimler olduğunu sordu. Katılımcıların belirttiği 1.800 şirketten 256’sı listenin üst sıralarını aldı. Bu şirketler arasında, Almanya’nın en yenilikçi şirketlerinden biri olarak gösterilen ve “2016 Yılının En Yenilikçi Şirketi” unvanını kazanan Grohe AG de bulunuyor.

20 farklı sektörden 256 şirket, ürünler, süreçler ve kurumsal kültür olmak üzere üç inovasyon alanında değerlendirildi. GROHE de, Henkel AG & Co. KGaA, Samsung Electronics GmbH, adidas AG ve Miele & Co. KG gibi ünlü kuruluşların da bulunduğu tüketici ürünleri kategorisinde yer aldı. Grohe AG CEO’su Michael Rauterkus şunları söyledi: “Uzmanların inovasyon yapma becerimizi tasdik ederek bize listenin üst sıralarında yer vermiş olmasından gurur duyuyoruz.

Çok sayıda dünyaca ünlü yenilikçi isim arasında seçilmiş olmak büyük bir onur. Artık 2016 Yılının En Yenilikçi Şirketi unvanımızın gereğini yerine getirerek daha fazla yenilikçi teknoloji, tasarım ve ürün ile sıhhi tesisat donanımları sektörünü daha da ileriye taşımaya devam etmeyi hedefleyeceğiz.”