GROHE Mumbai'de Live! Center açıldı

Yeni showroom'da seçkin global markanın çeşitli ürünleri ve tasarım evreni sunuluyor

12,5 milyona ulaşan nüfusu, Mumbai'yi Hindistan'ın en büyük şehirlerinden biri yapıyor. Alt kıtanın seçkin liman şehri olarak, aynı zamanda ülkenin ekonomik merkezi olma özelliğini taşıyor. Global sıhhi tesisat endüstrisinin liderlerinden biri olan GROHE, Hindistan'daki ikinci GROHE Live! Center'ı için Mumbai'yi seçti. Londra, Paris ve Milano'da bulunan GROHE showroom'larını tamamlayan yeni GROHE Live! Center'larının açılan dördüncüsü oluyor; diğer üçü Singapur, Bangalore ve New York'ta bulunuyor. Powai Gölü kıyısında, Hiranandani Bahçeleri kasabasında yeni açılan merkez, şirketin seçkin ürün serilerini uygulamalı olarak denemek, teknolojileri ve tasarımları hakkında daha fazla bilgi edinmek, yenilikçi GROHE banyo ve mutfak evrenlerinden ilham almak isteyen ziyaretçileri karşılıyor.

Bilgi ve ilham arayışında olan mimarlar ve tasarımcılar için merkezi uğrak yeri

Grohe AG CEO'su David J. Haines: “Biz Hindistan'ın talepkar müşterilerin yer aldığı, büyüme sağlanabilecek önemli bir pazar olduğunu düşünüyoruz. Mumbai de bu kıtada devam eden büyümemiz açısından stratejik önem taşıyan bir yer.” diyor. “Bizim GROHE Live! Center, özellikle kapsamlı bilgi ve ilham arayışında olan mimarlar ve tasarımcılar için merkezi bir uğrak yeri işlevi görüyor. Ayrıca, merkezin cazip konumu da kişiye özel banyo tasarımı için çok çeşitli tasarım ve seçenek arasından seçim yapabilecek tüketicileri çekecektir.”

Mumbai Live! Center, 372m2'den büyük bir alanı kaplıyor ve büyüleyici GROHE marka evreninin bir kesitini sunuyor. Farklı tasarım stillerinde banyo ve mutfak armatürleri, duşlar ve WC kumanda panelleri görülebilir ve uygulamalı olarak test edilebilir. Estetik Allure Brilliant ve dijital GROHE Ondus® gibi ürünleri içeren benzersiz GROHE SPA™ koleksiyonu, ziyaretçilere, kendi banyo ve mutfakları için ilham veren bir ambiyans içinde sergileniyor. Sergi, iş ortaklarının gayriresmi bir atmosfer içinde projeleri tartışabildikleri iyi donanımlı seminer ve konferans odalarıyla tamamlanıyor. İleriye yönelik olarak, Mumbai’nin yeni GROHE Live! Center'ı tarafından sunulan hizmetler, tasarımcılar, showroom personeli ve profesyonel tesisatçılar için eğitim kurslarını ve seminerleri de içeriyor.

Address:
GROHE Live! Center