GROHE Milano'da kapılarını açtı

Milano'da yeni bir vitrin

Milano’nun en seçkin ve en işlek iş merkezinin tam ortasında Via Crocefisso 19’da yer alan 600 metre karelik showroom, GROHE’nin banyolar ve mutfaklar için modaya uygun tasarım dünyasını temsil ediyor. Showroomun iki kata yayılmış rahat atmosferi, ziyaretçilerin yalnızca global bir markanın ayrıcalıklı önerileri hakkında bilgi edinmelerini sağlamakla kalmıyor aynı zamanda ürünlere dokunup test etmelerine ve gerçek kullanımdaki ürünleri bilfiil tecrübe etmelerine olanak tanıyor.
Giriş katında, ziyaretçiler kendilerini GROHE SPA® Koleksiyonu dünyasına kaptırabilir, Allure Brilliant, GROHE Ondus® dijital, the Rainshower® F-Serisi ve Veris F-dijital gibi ürün gruplarına ilişkin deneyimsel izlenimler kazanabilir ve yenilikçi GROHE Red® ve GROHE Blue® mutfak sistemlerini test edebilirler. GROHE ürün dünyası içerisinde pek çok diğer öne çıkan ve her biri kalite, tasarım, teknoloji ve sürdürülebilirlik birleşimini yansıtan ürünlere birinci katta ulaşılabilir.

GROHE AG CEO’su David J. Haines, “Londra’da ve Paris’te halihazırda kurulmuş olan showroomlarla birlikte, Milano’daki bu yeni kaynak, bize Avrupa’da profesyonellerin ve son tüketicilerin ürün deneyimlerimizi yaşayabileceği stratejik olarak önem taşıyan bir diğer alan sunmakta” diyor.
Allure Brilliant
GROHE Red & Blue