•  

Administration Building Waste Recycling
Schwandorf, Germany

Administration Building Waste Recycling Schwandorf, Germany
Fotoğraf Archimedialab
Completion date 2009
Mimarlar Archimedialab

Kırsal alanla uyum içinde bir bina

Schwandorf'daki Artıklardan Yararlanma Birliği'nin yeni ofis binası, binayı kırsal alanla bütünleştiriyor. 8 ve 18 metre arası genişlikteki zemin katı, 140 metre uzunluğunda eğik bir yapıyla kaplanan bir ses engeline dönüştürülmüş. Büyük bir ön cepheye sahip ikili eğik ahşaptan yapılma yarım dış kapı, binaya ayırt edici görünümünü kazandırıyor. Banyo alanında ise su yönetimi en yüksek önceliğe sahip.

Banyoda fotoselli GROHE Europlus E bataryalarının ve pisuvar için Rapid SL montaj sistemli GROHE Tectron Skate'in kullanılması optimum düzeyde hijyen sağlıyor, lavabolarda ve tuvalet alanında su tüketimini önemli ölçüde azaltıyor.

Installed GROHE products in this project