A GROHE bemutatótermet nyitott Milánóban

Új 'kirakat' Milánóban

Milánó exkluzív és pezsgő üzleti negyedének szívében, a Via Crocefisso 19 alatt található a 600 négyzetméteres bemutatóterem, amely bemutatja a GROHE fürdőszobák és konyhák design univerzumát. A kellemes hangulatú bemutatóterem több mint két szintre kiterjed, valamint a látogatókat nem csupán a globális brand prémium ajánlataink megismerésére buzdítja, hanem a termékek megérintésére, tesztelésére, tapasztalására is az igazi használat során.
"A földszinten a látogatók elmélyülhetnek a GROHE SPA™ kollekció világában és olyan termékcsaládok gyakorlati benyomására tehetnek szert, mint az Allure Brilliant, a GROHE Ondus® Digital, a Rainshower® F-Series és a Veris F-digital, tesztelhetik az innovatív GROHE Red® és GROHE Blue® konyhai rendszereket. Számos egyéb különlegességgel bíró GROHE termék megtalálható az első emeleten, minden olyan termék, amely a minőség, a design, a technológia és a fenntarthatóság egyedülálló keveréke.

""A Londonban, Párizsban és Milánóban megnyitott bemutatótermek új erőforrásként funkcionálnak, stratégiailag olyan fontos helyet adva Európában, ahol a profi szakemberek és a végfelhasználók is tapasztalhatják termékeinket"", mondja a Grohe AG vezérigazgatója, David J. Haines. "
Allure Brilliant
GROHE Red & Blue