•  

Administration Building Waste Recycling
Schwandorf, Njemačka

Administration Building Waste Recycling Schwandorf, Njemačka
Fotografija: Archimedialab
Datum završetka 2009
Arhitekti: Archimedialab

Gradnja u skladu s prirodom.

Nova službena zgrada Association for Refuse Utilisation u Schwandorfu, utopljena je u prirodni krajolik. Prizemlje čija se širina proteže od 8 do 18 metara, uklopljeno u zvučnu barijeru koja ga natkriljuje lukom dužine 140 metara. Dvostruko zaobljeno pročelje s fasadom veće staklene površine iznad ulaza, zgradi daje specifičan izgled. U kupaonicama je prioritet iskoristivost vode.

Upotreba GROHE Europlus E uređaja koji se koriste pomoću infra-red signala u kupaonicama i GROHE Tectron skate s Rapid SL instalacijskim sustavom za pisoare, pruža optimalne razine higijene i znatno smanjenu potrošnju vode nad umivaonicima te nad toaletom.