GROHE otvorio novi salon u Milanu

Novi salon u Milanu

Smješten u ulici Via Crocefisso 19, u srcu ekskluzivne Milanske poslovne četvrti, ovaj salon na 600 četvornih metara predstavlja pravi mali svemir modernog dizajna za kupaonice i kuhinje. Izložbeni prostor, koji se proteže na dvije razine, u opuštenoj atmosferi potiče posjetitelje ne samo na traženje informacija o premium GROHE ponudi, već i na dodirivanje i testiranje armatura, kako bi posjetitelji doživjeli proizvode na način kako ih se koristi kod kuće.
U prizemlju, posjetitelji mogu zaroniti u svijet GROHE SPA kolekcija i uživo steći dojam o linijama proizvoda kao što su Allure Brilliant, GROHE Ondus® Digital, Rainshower® F-series i Veris F-digital. Također mogu testirati i nove, inovativne GROHE Red® i GROHE Blue® sustave za kuhinju. Na prvom katu se mogu pronaći brojne druge poznate linije GROHE proizvoda, koje odražavaju jedinstveni spoj kvalitete, dizajna, tehnologije i održivosti.

"Pored već otvorenih salona u Londonu i Parizu, ovaj novi salon u Milanu nam daje još jedan strateški važan položaj u Europi, gdje profesionalci i krajnji korisnici mogu uživo doživjeti naše proizvode", kaže David J. Haines, predsjednik Uprave GROHE AG.
Allure Brilliant
GROHE Red & Blue