•  

Administration Building Waste Recycling
Schwandorf, Německo

Administration Building Waste Recycling Schwandorf, Německo
Fotografie Archimedialab
Datum dokončení 2009
Architekti Archimedialab

Budova s krajinou v souladu

Nová kancelářská budova Sdružení za odvoz odpadků ve Schwandorfu spojuje budovu s krajinou. Široké přízemí mezi 8 a 18 m je začleněno do zvukové bariéry a je pokryto 140 m dlouhou zakřivenou konstrukcí. Dvojité zakřivené dřevo s velkou prosklenou fasádou nad vchodem dává stavbě osobitý vzhled. Koupelnová oblast má nejvyšší prioritu.

Použitím infračervených baterií GROHE Europlus E v koupelně a GROHE Tectron Skate s rychlou instalací díky systémům Rapid SL pro pisoáry poskytuje optimální úroveň hygieny a výrazně snižuje spotřebu vody.

GROHE produkty instalované v tomto objektu