GROHE откри нов шоурум в Милано

Нов шоурум в Милано

Точно в сърцето на Милано, на ул. Via Crocefisso 19, в един от най-изисканите квартали на града, отвори врати новия шоурум на GROHE, разпростирайки се на 600 кв. метра и представяйки стилните продукти на марката за баня и кухня. Отпускащата атмосфера в шоурума, който се простира на две нива, насърчава не само интереса към марката, но и предразполага посетителите да разгледат, докоснат и изпробват продуктите и да оценят техните предимства.
На първия етаж, посетителите имат възможността да се впуснат в света на колекцията GROHE SPA® и да разгледат невероятните продуктови линии Allure Brilliant, GROHE Ondus® digital, Rainshower® F-Series, Veris F-digital и иновативните кухненски системи GROHE Red® и GROHE Blue®. Представени са и други серии продукти от завладяващия свят на GROHE, всеки един от тях отразява уникалната бленда от качество, дизайн, технологии и грижа за околната среда.

""След отварянето на шоуруми в Лондон и Париж, шоурумът в Милано, ни дава допълнително стратегическо превъзходство със своята изключителна локация в Европа, като предоставя на професионалисти и потребители възможността да разгледат и изпробват нашите продукти"" - твърди David J. Haines, главен изпълнителен директор на GROHE AG.
Allure Brilliant
GROHE Red & Blue