•  

Hyatt Regency Düsseldorf
Düsseldorf, Duitsland

Einddatum 2010
Bezoek de website
Arcitecten: Jurek M. Slapa, Helmut Oberholz

Top ontwerp aan de haven

Een open locatie, buitengewone normen en top ontwerp – dat zijn de kenmerken voor het Hyatt Regency Hotel in Düsseldorf. Aangezien het hotel gebouwd is aan het puntje van een smalle strip land, heeft elke kamer een perfect uitzicht van de drukke Media Haven. Met de voltooiing van het project half December 2010 kunnen gasten in het 5 sterren hotel kiezen uit 290 topkwaliteit kamers en 13 comfortabele suites.

Studio architects, een architectenbureau uit Düsseldorf, was verantwoordelijk voor de productontwikkeling. Zij zijn gespecialiseerd in hotelplanning en hebben al een groot aantal buitengewone projecten neergezet. In samenwerking met industriële partners, heeft Studio architects vier testkamers gemaakt om zo de verschillende mogelijkheden aan de hotelexploitant te presenteren.

In nauwe samenwerking met de projectontwikkelaars, heeft GROHE een aantal producten aangepast aan de specifieke eisen van de planners. De Allure kraancollectie wordt gebruikt voor de wastafels met een stijlvolle 3-gats installatie. De uitloop en de hendels worden normaal gesproken met elkaar verbonden via een dekkende plaat – maar niet hier. Dankzij een speciale oplossing, ontwikkeld door GROHE, worden de elementen hier los op de wastafel geplaatst. Vrijstaande- en 4-gatsvarianten van de Allure collectie worden gebruikt voor de badkuipen in de 13 suites.

GROHE heeft ook een speciale oplossing gerealiseerd voor de Grohtherm 3000 thermostaten in de douches. De symbolen die hand- en hoofddouche aangeven, zijn vergroot zodat brildragende gasten de douche ook makkelijk en veilig kunnen gebruiken zonder bril. De Rainshower® hoofddouches en de Relexa Duo handdouches bieden een buitengewone douche-ervaring, terwijl de Lineare éénhendel mengkranen ervoor zorgen dat de badkuipen op een betrouwbare en stijlvolle manier gevuld worden.

Alle toiletten in het hotel hebben de stijlvolle Skate bedieningsplaat op de Rapid SL elementen met Dual Flush.

Topkwaliteit GROHE uitrustingen zijn ook gebruikt voor de openbare sanitaire faciliteiten. Europlus E op de wastafels en elektronische spoeling in de urinoirs met gebruik van infrarood detectietechnologie om ervoor te zorgen dat water alleen gebruikt wordt wanneer het nodig is.

In dit project geïnstalleerde GROHE producten