•  

The Montcalm
Londen, Engeland

Arcitecten: Manser Practice

Nieuwe luxueuze hotels voegen nog meer glans toe aan de hotelwereld van de West End in Londen

Niet ver van Marble Arch en Hyde Park in West End, Londen, bevindt zich het vijf sterren hotel Montcalm met een geweldigde keuze aan luxueuse accommodatie. De hotelkamers, restaurants, vergaderzalen en de ontspannings- en vrijetijdsvoorzieningen bieden allen perfect comfort in een smaakvolle sfeer.

The Manser Practice, een bedrijf opgericht door Michael Manser in 1962, heeft al vele eminente hotelprojecten gerealiseerd en heeft ook uitgebreide ervaring in het plannen van kantoorgebouwen, gezondheidszorgvoorzieningen, vliegvelden en woonhuizen voor veeleisende klanten.

Toen zij het nieuwe Montcalm Hotel kwamen meubileren, hadden de interieurontwerpers van het bedrijf de missie discrete luxe in het gehele hotel te realiseren. Het resultaat is een stijlvol interieur met een fris en modern ontwerp waarbij de waarde van het erfgoed bewaard gebleven is. Het hotel is trouw aan de beste Britse tradities en biedt de beste service – gasten die in de meest luxueuze suites verblijven hebben zelfs een team van butlers tot hun beschikking. De kamers en suites zijn smaakvol ingericht en uitgerust met de allernieuwste technologie en ontwerpen. Gasten kunnen kiezen uit een geraffineerd assortiment van zes top kwaliteit exotische parfums om zo hun persoonlijk kameraroma te selecteren, het hotel heeft zo het welzijnsconcept naar een volgend niveau gebracht.

Veel natuurlijk licht zorgt voor een ontspannen atmosfeer in de slaapkamers en badkamers, waar glazen schermen het zonlicht op de stijlvolle GROHE Allure kranen laat en de wastafels, badkuipen en douchemuren doet glanzen. De éénhendel mengkranen met hun ongewone combinatie van kubus- en cilindervormen passen perfect in deze atmosfeer van subtiele luxe.

In dit project geïnstalleerde GROHE producten