•  

New Malden
Londen, Engeland

Einddatum 2010

GROHE Ondus® levert vloeiende inspiratie

"Luxe voor topklasse wonen: dit nieuwe £7m herenhuis in het Londens Royal Borough of Kingston upon Thames is een geweldig voorbeeld van indrukwekkend modern wonen, een droomwoning die waarheid wordt. De meubilering en toebehoren hebben geprofiteerd van unieke inspiratie.

De luxewoning is ontworpen door Stiff & Trevillion Architects, één van de grootste en meest succesvolle architectenbureaus van de laatste 25 jaar in het Verenigd Koninkrijk. Bekend voor hun creatieve interieur designideeën hebben de architecten heel vaardig luxe en kwaliteit gecombineerd met perfectie. Tot vandaag hebben ze 30 industrieprijzen gewonnen als erkenning voor hun creativiteit en hun rijkdom aan ideeën.

In samenwerking met projectontwikkelaar Centenary Homes, hebben de architecten een hoge kwaliteit woning gerealiseerd met zeven slaapkamers en verschillende badkamers en leefruimtes. De ontwikkelaars en architecten vertrouwden op innovatieve concepten gerelateerd aan wellness en comfort. Hun creativiteit wordt niet in het minst gereflecteerd in de keuken en de ontspanningsruimte die boven het zwembad is opgehangen. De home cinema met authentieke filmtheaterstoelen zijn op zichzelf al een “Academy Award” waard.

Eén van de belangrijkste hoogtepunten wordt duidelijk wanneer men de badkamers betreedt, die niet minder exclusief zijn dan de rest van de woning. De hoofdbadkamer in minimalistische stijl bevat toptechnologie. Door GROHE Ondus® Digital kranen te kiezen voor de wastafel, de badkuip en de douche brachten Trevillion Architects een duidelijke boodschap van moderne esthetiek en functionaliteit.

De Ondus Digital kranen staan voor exclusieve badkamerinterieurs. Alle functies worden digitaal gecontroleerd waardoor een nieuwe dimensie wordt geopend voor de gebruiker. Een eenvoudige druk op de knoppen is voldoende om de kranen te laten werken. Watertemperatuur en -volume zowel als de douchetijd kan individueel ingesteld worden voor elke gebruiker, afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren.

Verlichte iconen nodigen de gebruiker uit om de kraan aan te raken, wiens bedieningsgemak hem extreem gebruiksvriendelijk maakt. Inspiratie zoekend in de natuur, modelleerden de GROHE ontwerpers de Ondus naar een waterval: zacht, vloeiend en met een hoge tuit, deze kraan zal elke badkamer omtoveren in een oase van goed gevoel."