•  

Rapid SL

De ultieme hang-wc oplossing is GROHE Rapid SL

Het Rapid SL systeem geeft je de vrijheid om de ideale badkamer te creëren. Het zorgt voor een veilige en snelle manier om zwevende toiletten, wastafels, wandbidets en urinoirs te installeren.

De installatiesystemen zijn verkrijgbaar in 2 verschillende hoogtes. Ze zijn voorgemonteerd en worden streng getest. Ze zijn getest op een puntbelasting van 400 kg voor het toilet.

Kleurkeuze

Chroom

Productassortiment

ToileturinoirWastafelBidet

Sanitaire systemen - geïnspireerde sanitaire producten

Creëer een badkamer op maat met GROHE Rapid SL.
De badkamer is vandaag niet meer alleen een functionele ruimte, maar ook een plek om tot rust te komen of juist wakker te worden. Met onze serie sanitaire systemen kun je de badkamer van je dromen creëren. We produceren een aantal geavanceerde WC elementen die makkelijk en veilig aan of voor de muur te bevestigen zijn.
Een kraaknet toilet
Het Rapid SL installatiesysteem is een bijzonder hygiënische oplossing voor elke badkamer of toilet. De hang-wc wordt volledig bevestigd aan het installatie-element dat zich achter de wand bevindt. Geen voetsteun op de vloer, en bijgevolg geen last van moeilijk te bereiken stof onder de wc-pot of rond de voetsteun. De vloer laat zich in één keer, zonder onderbreking, reinigen.

Geniaal in alle stilte
GROHE Rapid SL installatiesystemen zijn uitgerust met de GROHE Whisper® technologie. Deze technologie garandeert een uiterst stille werking, zodat je onverstoord kan genieten van de rust in huis, zelfs wanneer het toilet wordt doorgespoeld.

Spaarzaam: instelbaar spoelvolume
Afhankelijk van de leidingen en de druk van het water, beslis je zelf over het volume van de spoelhoeveelheid. De grote spoeling is instelbaar tussen 6 L en 9 L water, de kleine spoelhoeveelheid kan bepaald worden op 3 L tot 4,5 L water. GROHE Rapid SL biedt je dus de mogelijkheid om uiterst spaarzaam met water om te gaan.
De “3 in 1” spoelfunctie is extra waterbesparend : naast de grote en kleine toets - respectievelijk voor de grote en kleine boodschap - kan de spoeling steeds worden onderbroken door de Start/Stop functie. 

Eenvoudige installatie

Ons Rapid SL wc element zorgt voor een moeiteloze installatie, bij een zowel een nieuwe als bestaande badkamer. De systemen kunnen worden ingebouwd in een lichte wand (hout of metaal) of voor een muur worden geplaatst. De hoogte van de frames kan snel worden aangepast tot 200 mm, blijft automatisch in die positie en kan stevig worden vastgezet, wat tijd uitspaart bij de montage. De wateraansluiting kan links, rechts of achteraan. De afvoerbocht is zowel schuin als recht naar beneden plaatsbaar.

GROHE Technologie

GROHE EcoJoy™

GROHE EcoJoy™

Spaar het milieu en geniet van 100% watercomfort.
GROHE Whisper®

GROHE Whisper®

Alleen het geluid van stromend water.