•  

Rainshower® Next Generation
Eco

Van bovenaf gezien is het menselijk lichaam niet rond.

Rainshower® Next Generation Eco is geïnspireerd op het eenvoudige inzicht dat van bovenaf bekeken het menselijke lichaam niet rond is. Het ovaalvormige design van de straalvlakken weerspiegelt de vorm van
het menselijke lichaam en is uitgerust met de GROHE DreamSpray® technologie voor een gelijkmatige en efficiënte waterdistributie. Milieuvriendelijke klanten dienen alleen maar de EcoButton te verschuiven om zelfs nog minder water te verbruiken.
Rainshower Eco Handdouche

Design

Waarom gewoon doen als je een design kunt hebben dat echt inspirerend is. Een design dat de norm uitdaagt en een frisse kijk heeft op hoe mensen met hun douches omgaan. De Rainshower® Next Generation handdouches zijn favoriet bij de designkenners en hebben talloze prijzen gewonnen voor hun verleidelijke vormen en vanwege het milieuaspect, waarmee nadrukkelijk rekening is gehouden bij het ontwerp. Je bent dus in goed gezelschap.

Bovendien bieden we je een waterbesparende technologie binnen handbereik. Zo kun je van een Rain douchestraal overschakelen naar een Smart Rain: hetzelfde zinnenprikkelende patroon, maar met een zachte begrensde doorstroming. Net zo eenvoudig als het verschuiven van de EcoButton op het handvat.
Rainshower Eco

Design Awards

2009 red dot design award

2009
red dot design award

2010 IDEA

2010
IDEA

2010 D&AD Award

2010
D&AD Award

2010 Good Design Japan

2010
Good Design Japan

GROHE Technologie

GROHE EcoJoy™

GROHE EcoJoy™

Spaar het milieu en geniet van 100% watercomfort.
GROHE CoolTouch®

GROHE CoolTouch®

De buitenkant van de kraan wordt nooit warmer dan de ingestelde temperatuur.
GROHE DreamSpray®

GROHE DreamSpray®

Innovatieve kwaliteitsdouches voor luxueuze verkwikking en welzijn.
GROHE StarLight®

GROHE StarLight®

Een langdurig stralende glans dankzij de bijzonder bestendige en onderhoudsvriendelijke GROHE chroomlaag.