•  

Creëer fantastische badkameroplossingen met GROHE Rapid SL

Skate Cosmopolitan Bedieningsplaat

Of jouw project nu een renovatie of nieuwbouw is, met GROHE Rapid SL wc installatiesystemen gaat er een wereld vol ontwerpmogelijkheden in de badkamer voor u open.

Een wereld vol ontwerpmogelijkheden

Ontworpen voor installatie in of tegen de muur, GROHE Rapid SL installatiesystemen garanderen een snelle en veilige installatie van hang-wc’s, bidets en wastafels. Met Rapid SL is het plaatsen van sanitair niet langer beperkt tot de bestaande muren. De draagcapaciteit van onze frames (400 kg voor WC’s en 150 kg voor wastafels) is zo groot dat ze geplaatst kunnen worden in complete of halfhoge scheidingsmuren.

Gebruik deze frames om hoeken te creëren in de badkamer of scheidingsmuren tussen slaap- en badkamerzones in open ruimtes. De installatiesystement zijn in hoogte aanpasbaar en in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Hangende toiletten en bidets kunnen hierdoor op verschillende locaties geplaatst worden – zelfs onder het raam.

Stille nachten – 
verborgen reservoirs met GROHE Whisper®

Of het nu om een hotel of een huis gaat, GROHE Rapid SL met GROHE Whisper® garandeert een goede nachtrust voor iedereen. Zelfs als iemand midden in de nacht het toilet doortrekt in een aangrenzende kamer.
Bovendien kan het reservoir met ons Nova Light doortreksysteem gecombineerd worden. Dit systeem heeft een geïntegreerd zacht licht zodat u de andere lichten niet aan hoeft te doen.

Alle ingebouwde GROHE Rapid SL systemen met een bedieningsplaat met 2 toetsen geven je bovendien de keuze voor een enkele spoeling, dubbele spoeling of start/stop spoeling.

Eenvoudige waterbesparing met een druk op de knop

Alle ingebouwde GROHE reservoirs geven u de keuze aan een dubbele doorspoeloptie of start/stop doorspoelknop.

Reservoirs worden geleverd met de fabrieksinstelling voor dubbele spoeling met 6 liter (grote doorspoeling) en 3 liter (kleine doorspoeling). De eenvoudige aanpassing, ter plekke, van het doorspoelvolume garandeert compatibiliteit met alle voorzieningen en loodgietersvereisten. De grote spoeling kan ingesteld worden van 4,5 tot 9 liter en de kleine van 3 tot 4,5 liter.
Een uitgebreid assortiment aan bedieningsplaten garandeert een complete afstemming op alle stijlen van kranen en badkameraankleding aan.
GROHE installatiesystemen geven ook eenvoudige en directe toegang tot het reservoir, handig voor onderhoud. 
Ze zijn te combineren met GROHE Fresh. GROHE Fresh maakt het mogelijk om toiletverfrissers in het ingebouwd reservoir te gebruiken. Zo heb je die onsierlijke toiletblokjes niet meer nodig.

Snelste installatie
Voor een snelle en eenvoudige installatie, zijn onze sanitaire systemen uitgerust met GROHE QuickFix®. In een praktische test, uitgevoerd door een onafhankelijk instituut, waren onze Rapid SL WC frames het snelste te installeren, vergeleken met producten van vijf andere bekende fabrikanten. 
Een assortiment aan installatiesystemen met verschillende bedieningsplaten voor urinoirs is eveneens beschikbaar.