•  
Rainshower F-series Douchesysteem

Jouw persoonlijke
wellness

Je GROHE SPA® badkamer: een ruimte waar design, comfort en functie samenkomen.

Waar verschillende zones bedoeld zijn voor verschillende rituelen en waarbij je spa-reis je van de ene naar de andere zone brengt. De badkamer is niet langer alleen voor reiniging en verzorging. Het is ook een toevluchtsoord geworden, een ruimte om in te ontsnappen, een plek voor jezelf, weg van de drukte van de dag.
Allure Wastafelmengkraan

Voorbereiding

Dingen die je eerst op automatische piloot uitvoerde, krijgen een nieuwe betekenis wanneer je je omgeving meer begint te waarderen. Van het wassen van je gezicht en het poetsen van je tanden tot het scheren of het aanbrengen van make-up: de wastafel staat centraal in je dagelijkse routine. Dubbele wastafels, een extra breed ondiep model vergezeld door een paar kranen.
GROHE SPA

Verjonging

Krachtig en verfrissend in de ochtend, verkwikkend of ontspannend in de avond - een veelzijdige doucheruimte gaat mee met je dag. Royaal in omvang en kenmerken, een luxedouche die zich aanpast aan de veranderende behoeften in de loop van de dag. Eén of twee hoofddouches, een handdouche, een set aan lichaamsdouches. De enige grens aan je doucheplezier is je eigen verbeelding.
Atrio One Badmengkraan

Ontspanning

Cocoonen met warm water is troostend en herstellend. Leun achterover en droom weg. Kies een diep, vrijstaand bad gecombineerd met een elegante baduitloop of bouw je bad in met geïntegreerde kranen. Aan het eind van de dag is onverstoorbaar genieten in bad moeilijk te weerstaan.
GROHE SPA

Recreatie

Een ruimte voor stille bezinning, een slokje thee, water, of gewoon een boek lezen, de ruimte waarin een badkamer een spa-badkamer wordt, het hoogtepunt van je spa-beleving. Leun op een ligbed of fauteuil en geniet van het moment. Na je lichaam te hebben behandeld, neem je tijd om je geest te behandelen door te mediteren of gewoon jezelf in je eigen gedachten te verliezen.

Gerelateerde links