•  

Rainshower® Next Generation
Icon

Het ultieme design statement.

De EcoButton is een gekleurde knop op de douchegreep met een min- en pluspositie. Deze waterspaarfunctie laat toe het waterverbruik met 40% te verminderen, zonder een gedeelte van de sproeigaatjes af te sluiten en dus met behoud van 100% doucheplezier! Om heerlijk te genieten onder de douche volstaat 6 l/min (-), terwijl shampoo makkelijker uit de haren gewassen wordt met 9 l/min (+). Kortom: bewust omgaan met water op een
slimme en comfortabele manier.

Design

Waarom gewoon doen als je een design kunt hebben dat echt inspirerend is. Een design dat de norm uitdaagt en een frisse kijk heeft op hoe mensen met hun douches omgaan. De Rainshower® Next Generation handdouches zijn favoriet bij de designkenners en hebben talloze prijzen gewonnen voor hun verleidelijke vormen en vanwege het milieuaspect, waarmee nadrukkelijk rekening is gehouden bij het ontwerp. Je bent dus in goed gezelschap.

Bovendien bieden we je een waterbesparende technologie binnen handbereik. Zo kun je van een Rain douchestraal overschakelen naar een Smart Rain: hetzelfde zinnenprikkelende patroon, maar met een zachte begrensde doorstroming. Net zo eenvoudig als het verschuiven van de EcoButton op het handvat.
Rainshower Icon

GROHE Rainshower®
Flower Collection

Bathrooms around the country should brace themselves for a floral invasion as the new Rainshower® Flower Collection from GROHE is about to make big waves. Inspired by tulips, sunflowers and orchids, the colourful Rainshower® hand showers are here to bring a fresh look to bathrooms for families with children as well as young adults.
.

Rainshower®
WaterColours Spring Collection

De GROHE Rainshower® WaterColours Spring Collection is verkrijgbaar in zes kleuren. Het renoveren van je badkamer is met deze serie een fluitje van een cent. Voor de GROHE Rainshower® WaterColours Spring Collection komt het met awards bekroonde, donutvormige design van Rainshower® Icon nog beter tot zijn recht. De perfecte afwerking van de douchekoppen en de GROHE DreamSpray® technologie zorgen ervoor dat de waterstraaltjes samen een royale straal vormen met een perfect regenpatroon.
Rainshower Icon Handdouche

Rainshower®
WaterColours Natural Collection

De GROHE Rainshower® WaterColours Natural Collection is de andere versie van de met awards bekroonde GROHE Rainshower® Icon. We hebben met zorg een palet van zes natuurlijke kleuren uitgekozen, van marmer tot klei, die uitstekend passen bij tegelwerk op muren en vloeren en die je kunnen helpen bij de perfecte vormgeving van je badkamer.

Een reden nodig om te douchen?

Er is geen gebrek aan redenen voor een verfrissende douchebeurt onder een GROHE douche.

Design Awards

2014 red dot design award

2014
red dot design award

Rainshower® Flower Collection
2011 Design Plus

2011
Design Plus

2011 iF Product Design Award

2011
iF Product Design Award

2011 interior innovation award

2011
interior innovation award

2010 D&AD Award

2010
D&AD Award

2010 European Consumer Choice

2010
European Consumer Choice

2010 Good Design Japan

2010
Good Design Japan

2010 IDEA

2010
IDEA

2009 red dot design award

2009
red dot design award

best of the best

GROHE Technologie

GROHE EcoJoy™

GROHE EcoJoy™

Spaar het milieu en geniet van 100% watercomfort.
GROHE CoolTouch®

GROHE CoolTouch®

De buitenkant van de kraan wordt nooit warmer dan de ingestelde temperatuur.
GROHE DreamSpray®

GROHE DreamSpray®

Innovatieve kwaliteitsdouches voor luxueuze verkwikking en welzijn.
GROHE StarLight®

GROHE StarLight®

Een langdurig stralende glans dankzij de bijzonder bestendige en onderhoudsvriendelijke GROHE chroomlaag.