•  

K7

Professioneel design & praktische eigenschappen.

Neem een grote portie functionaliteit en kruid dat licht met schitterend minimalistisch design. Ambitieuze amateurchefs kunnen uitkijken naar een revolutionair recept voor in hun keuken: K7. Behalve de kraan met geïntegreerde sproeikop, bevat deze moderne, semi-professionele productlijn vele andere smaakvolle modellen. De elegante verschijning wordt afgewerkt met een schitterend GROHE StarLight® chromen oppervlak. Bovendien is K7 beschikbaar in roestvrij staal-look. Alle modellen zijn uitgerust met GROHE SilkMove® technologie voor een maximaal bedieningscomfort en absoluut precieze waterbeheersing.
K7 Keukenmengkraan

GROHE K7 Semi-Pro Medium

Met de GROHE K7 herdefiniëren we het middelpunt van je keuken. Met de GROHE K7 Semi-Pro Medium, krijg je het minimalistische, high-end design evenbeeld van de K7 Semi-Pro kraan, maar dan in een compacter formaat.

De GROHE K7 Semi-Pro Medium combineert perfecte schoonheid met functionaliteit. De professionele sproeier kan uitgetrokken worden, gedraaid worden over 360° en met een hand bediend worden. Bovendien geven de hoge boog en de over 140° draaibare arm genoeg bewegingsruimte voor de volledige gootsteen. Ook kan je makkelijk wisselen tussen de sproeistraal en de mousseurstraal zonder dat je het water moet dichtdraaien.


Design

In de keuken zijn vakmanschap en timing zeer belangrijk. Professionele koks weten dit beter dan wie ook. Daarom is bij de ontwikkeling van de GROHE K7 serie advies gevraagd aan professionals en zijn onze kranen zo ontworpen dat ze voldoen aan alle wensen van amateurkoks. Op de vraag wat bij GROHE K7 kranen belangrijk is, functionaliteit of uiterlijk, kunnen we een duidelijk antwoord geven: allebei!

De GROHE K7 functioneert zo goed dat je alle aandacht kunt richten op wat je aan het doen bent. De professionele uitloop kun je uittrekken, buigen, 360° draaien en met één hand bedienen. Je kunt bovendien heen en weer switchen tussen de gewone en douchestraal zonder dat je de kraan eerst dicht hoeft te draaien.
K7

Productkleuren

StarLight® Chroom

SuperSteel

Design Awards

2013 Good Design USA

2013
Good Design USA

2011 Perspective Award

2011
Perspective Award

2011 iF Product Design Award

2011
iF Product Design Award

2011 interior innovation award

2011
interior innovation award

2011 European Consumer Choice

2011
European Consumer Choice

2011 red dot design award

2011
red dot design award

GROHE Technologie

GROHE SilkMove®

GROHE SilkMove®

Grote instelhoek en unieke keramische schijven zorgen voor een comfortabele en nauwkeurige bediening.
GROHE StarLight®

GROHE StarLight®

Een langdurig stralende glans dankzij de bijzonder bestendige en onderhoudsvriendelijke GROHE chroomlaag.