•  

Skate Cosmopolitan

De perfecte finishing touch.

De moderne stijl van de Skate Cosmopolitan bedieningsplaat maakt het de perfecte keuze voor een eigentijdse badkamer. De verschillende mogelijkheden in afwerking creëren een harmonie met de bestaande materialen.
De platen kunnen verticaal of horizontaal worden bevestigd. Op de meeste bedieningsplaten is GROHE Fresh te bevestigen, ons systeem voor een schoon en fris toilet met een simpele druk op de knop. Skate Cosmopolitan bedieningsplaten hebben twee spoelknoppen: een grote voor de grote spoeling en de Start/Stop spoeling en de kleine voor de kleine spoeling.
Skate Cosmopolitan Bedieningsplaat
Skate Cosmopolitan

Skate Cosmopolitan leer

Cosmo leren bedieningsplaten combineren een prachtig design met een selecte serie luxueuze leren afwerkingen. Je kunt kiezen uit vier kleuren: wit, beige, zwart of tanine rood.
Verkrijgbaar in gewoon of doorgestikt leer en goed te combineren met een groot aantal andere badkamermaterialen.
Skate Cosmopolitan Bedieningsplaat

Skate Cosmopolitan glas

Naarmate badkamers verder evolueren wordt er steeds meer gezocht naar andere materialen dan tegels om de wanden te bedekken. Het nieuwste materiaal dat wordt gebruikt is glas.
Je kunt uit vier verschillende glazen afwerkingen kiezen, waaronder wit en zwart.
Skate Cosmopolitan

Skate Cosmopolitan hout

Hout is tijdloos en duurzaam. Weinig materialen geven meer warmte aan een interieur. GROHE Cosmo Hout is verkrijgbaar met 3 verschillende natuurlijk houten afwerkingen. Uitstekend te combineren met de nieuwste stijlen badkamermeubels en houteffecttegels.
Allure Bidetmengkraan

Skate Cosmopolitan Print

Bij de Cosmo overheersen rechthoekige vormen. Optische patronen creëren een driedimensionaal effect, waardoor de aandacht wordt getrokken door de zuivere vormgeving van de GROHE StarLight® chroom spoelknoppen.
Cosmo is ook verkrijgbaar met een stalen afwerking die vingerafdrukken voorkomt, waardoor het de perfecte keuze is voor toiletten die vaak worden gebruikt.

Design Awards

2011 iF Material Award

2011
iF Material Award

GROHE Technologie

GROHE EcoJoy™

GROHE EcoJoy™

Spaar het milieu en geniet van 100% watercomfort.
GROHE StarLight®

GROHE StarLight®

Een langdurig stralende glans dankzij de bijzonder bestendige en onderhoudsvriendelijke GROHE chroomlaag.