•  

Grote douchekoppen 

Een inloopdouche of een ruime doucheruimte is tegenwoordig een prioriteit bij de renovatie van een badkamer. Nu de doucheruimte groter wordt, is er ook ruimte voor grotere douchekoppen.

Grote hoofddouches

Grote hoofddouches zijn er in diverse stijlen om zo je badkamer compleet te maken. Rainshower® hoofddouches met een diameter van 210 mm diameter tot wel 400 mm kunnen aan het plafond worden bevestigd of met een douchearm aan de wand. Voor een minimalistische doucheruimte, kies dan voor een vierkante douchekop zoals de Rainshower® F plafonddouche.

Grote handdouches

Een grote handdouche moet verschillende straalsoorten hebben om aan de behoeften van de gebruiker te kunnen voldoen. Dankzij de royale afmetingen, tot wel 160 mm, is een grote handdouche de perfecte keuze als je in bad doucht of als je de douche zowel al handdouche en als hoofddouche gebruikt.

Technologie in de douchekop
Voor een sensationele douche-ervaring, is het kiezen van een douche waarbij het water over alle sproeigaatjes wordt verdeeld van groot belang. Als je in een gebied woont waar de hardheid van het water hoog is, ga dan op zoek naar een douche met siliconen sproeigaatjes. Dit zal het ontstaan van kalkafzetting tegengaan en de plaat kan eenvoudig worden schoongemaakt door één handveeg. (SpeedClean)