•  

Waterbesparende wc's

Grohtherm 3000 Cosmopolitan

Eén van de makkelijkste manieren om water te besparen is het installeren van een hangtoilet met start/stop bediening.

Hangwc met dubbele spoeling

De GROHE installatiesystemen voor wc zijn ontworpen voor gebruik met een zwevend toilet. De dubbele spoelfunctie laat de gebruiker de hoeveelheid water kiezen bij het doorspoelen van het toilet. Doordat er minder water wordt gebruikt om het toilet door te spoelen, kunt u uw jaarlijkse waterverbruik drastisch verminderen en daarmee bijdragen aan de bescherming van deze waardevolle natuurlijke hulpbron.

Hoeveel water verbruikt een toilet met GROHE installatiesysteem? 
Met de verborgen reservoirs van GROHE kunt u kiezen tussen een kleine spoeling, een grote spoeling en een start/stop spoelen. Dit is afhankelijk van de keuze van de bedieningsplaat. De twee spoelingsvolumes zijn groot, met een spoeling van 6 liter of klein, met een spoeling van 3 liter. De waterreservoirs kunnen ook worden aangepast om door te spoelen met een verminderd volume van 4,5 liter of 3 liter.

Bedieningsplaten
Kies een bedieningsplaat die past bij uw kranen en douche, voor een harmonie in de badkamer. GROHE bedieningsplaten kunnen zowel horizontaal als verticaal worden bevestigd, zodat deze goed bij het tegelwerk passen. Ze geven bovendien toegang tot het inbouwreservoir voor onderhoud.

Grote spoeling

Skate Cosmopolitan Bedieningsplaat
Gebruik de grote knop voor een grote spoeling.

Kleine spoeling

Skate Cosmopolitan Bedieningsplaat
Gebruik de kleine knop voor een kleine spoeling.