•  

GROHE voor het hele gezin – kindvriendelijke badkamers

De producten van GROHE zijn voorzien van een aantal snufjes om de veiligheid en het comfort in een gezinsbadkamer te vergroten.

Van technologieën zoals GROHE TurboStat® en GROHE CoolTouch® tot ons gamma van EcoJoy®-douches die kinderen er al op jonge leeftijd toe aanzetten om spaarzaam met water om te springen, kies GROHE voor uw volgende gezinsbadkamer.
Snufjes voor veiligheid in de badkamer
GROHE Turbostat® is de technologie die gebruikt wordt in al onze thermostaten en is met name voor de kleinere leden van het gezin zeer nuttig. De technologie reageert ogenblikkelijk op een verandering in de koud- en warmwatertoevoer, waardoor de watertemperatuur voor de duur van de douche constant blijft. Een SafeStop-knop op al onze thermostaten voorkomt dat kleine kinderen de temperatuur per ongeluk verhogen tot boven 38° Celsius.
Een kinderhuidje is veel dunner dan die van een volwassene. Daarom is de kans op verbranding groter. Onze thermostaatkranen en handdouches bevatten GROHE CoolTouch® technologie. 

Doordat het huis van de kraan volledig wordt omspoeld door koud water wordt de buitenkant van de kraan nooit warmer dan de ingestelde temperatuur.

Voordelen in de wastafel

GROHE SilkMove®-technologie verzekert dat al onze eenhendel-wastafelkranen makkelijk te hanteren zijn – zelfs door kleine handjes – waardoor persoonlijke hygiëne en onafhankelijkheid bij kinderen al op jonge leeftijd aangemoedigd wordt. Voor nog meer veiligheid kunt u met temperatuurbegrenzers vooraf een maximumtemperatuur instellen.

Douche-ergonomie

De doucheslangen van GROHE zijn verkrijgbaar in uiteenlopende lengtes. Met een langere slang is het voor een ouder makkelijker en meer comfortabel om het haar van een kind te wassen, terwijl onze TwistFree-mof voorkomt dat de slang verstrengeld raakt. Alle doucheslangen zijn voorzien van een schroefmof in standaardformaat, waardoor de doucheslang probleemloos kan vervangen worden door een langer model zonder dat hiervoor speciaal gereedschap vereist is.

Ook onze glijstangen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, waardoor de douchehouder op verschillende hoogtes bevestigd kan worden, wat alle gezinsleden comfortabel douchen garandeert, ongeacht hoe klein ze zijn.
Aantrekkelijke ontwerpen leiden al op jonge leeftijd tot spaarzaam watergebruik
De opvallende, gekleurde straalplaten van GROHE Rainshower® Icon, Eco en Solo en Rainshower® Rainbow-handdouches zullen bij kinderen zeker in de smaak vallen. Ze zijn voorzien van een EcoButton op de handgreep, wat hen een ideaal middel maakt om kinderen al op jonge leeftijd aan te zetten tot spaarzaam watergebruik.