•  

Waterbesparende technologieën

Zou er vandaag de dag nog iemand zijn die gedachtenloos liters ongebruikt water in de afvoer laat wegstromen tijdens het tandenpoetsen? Ons bewustzijn van de kostbaarheid van dit element is veel te groot.

Slechts drie procent van het water op aarde is drinkbaar. Voor GROHE is het bewuste en zuinige gebruik van energie en natuurlijke bronnen niet alleen een uitdaging, maar ook een groot genoegen. Daarom richten we onze vindingrijke geest op de ontwikkeling van duurzame systemen. Zo is de GROHE EcoJoy™ technologie al sinds lange tijd een vanzelfsprekend onderdeel in veel van onze kranen en douches.

Met de GROHE EcoJoy™ technologie kan de belofte gehouden worden, maar kunnen we ook van water blijven genieten. Deze techniek is al in veel van onze kranen en douches standaard ingebouwd. Het minimaliseert het verbruik en maximaliseert het gemak.
De innovatieve GROHE EcoJoy™ technologie vermindert het waterverbruik tot 50% zonder in te leveren op comfort.

Bereken je besparingen nu

Bespaar water en energie

Onze water- en energiecalculator helpt je om onmiddellijk te zien hoeveel je kan besparen met GROHE EcoJoy® of GROHE SilkMove® ES. Na een paar klikken zie je je jaarlijkse kosten- en energiebesparingen,

Gerelateerde links

Start de berekening

GROHE is de enige fabrikant met een volledig assortiment waterbesparende producten voor bad, douche en toilet.

Eéngreepsmengkranen

Bij verschillende kranen in alle stijl- en prijssegmenten, vermindert de ingebouwde technologie automatisch het waterverbruik met maximaal 50%. Uiteraard met behoud van dezelfde perfecte straal.

Douches

GROHE douches - voor een heerlijke douchebeleving. De ingebouwde technologie zorgt voor moeiteloze waterbesparing tot 40%, met behoud van een perfecte waterstraal zoals je kunt verwachten van een GROHE douche.

Thermostaatkranen

Grohtherm 3000 Cosmopolitan Thermostatische douchemengkraan
Met GROHE thermostaatkranen wordt de gewenste watertemperatuur binnen een fractie van een seconde bereikt en betrouwbaar gehandhaafd tijdens je hele douche. Verspil geen tijd en water meer aan het draaien aan de knoppen om de temperatuur goed te krijgen!

Sanitaire systemen

Ecologisch verantwoord: GROHE sanitairsystemen gaan zeer spaarzaam met water om. De start/stop-functie en de kleine en de grote spoeling zijn instelbaar.

Speciale kranen

Dankzij de elektronische besturing stroomt het water enkel wanneer dat nodig is. Afhankelijk van het model wordt de kraan automatisch uitgeschakeld en bespaart water wanneer de gebruiker zijn handen weghaalt, bijvoorbeeld tijdens het inzepen of na een vooraf ingestelde tijd.