•  

De drie GROHE stijlsegmenten

GROHE Ondus® Veris Tweegats wastafelmengkraan

Bij GROHE snappen we dat een iedereen een eigen voorkeur heeft voor de inrichting. Voor sommigen tellen alleen de laatste stijlen, terwijl anderen verlangen naar een meer traditionele uitstraling.

Daarom produceren we zo'n uitgebreid assortiment aan kranen - om ervoor te zorgen dat al onze klanten de perfecte keuze kunnen maken.

Om de beslissing makkelijker te maken, heeft GROHE haar kranen verdeeld in drie verschillende stijlgroepen: Cosmopolitan, Contemporary en Authentic.

Ieder stijlsegment heeft betrekking op een ander interieur en helpt je aan de serie die het best bij jouw voorkeur past.

Cosmopolitan

Cosmopolitan kranen zijn een zorgvuldige balans tussen design en functionaliteit. Onder invloed van minimalisme en moderne architectuur, brengen ze opvallende geometrische vormen samen met geavanceerde technieken.

Omdat de badkamer evolueert van een puur functionele ruimte naar een emotionele en ontspannen omgeving, verzekeren de unieke ontwerpen binnen onze Cosmopolitan series dat er altijd een kraan is die bij jouw wastafel of bad past.

Vloergemonteerde kranen bieden zo een complete oplossing voor vrijstaande baden - ze worden het middelpunt van jouw badkamer. Kranen aan de muur gaan naadloos op in de omringende architectuur.

Gerelateerde links

Allure BrilliantAllureVerisQuadraLineare

Contemporary

Hedendaagse series verenigen tijdloos design met praktische eigenschappen om zo een uitnodigende badkamer te creëren die ideaal is voor gezinnen. De robuuste en betrouwbare kranen combineren zachtere lijnen en kwaliteitscriteria met gebruiksvriendelijke functies. Dit is moeiteloos in harmonie met de keramiek van de badkamer om zo een uitnodigende omgeving te creëren.

Het resultaat is een functionele en comfortabele ruimte, die vernieuwende trends een leven lang kunnen weerstaan.

Gerelateerde links

EuroplusEurostyleEurosmart
Sinfonia Wastafelmengkraan
Sinfonia wastafelkraan

Authentic

Geïnspireerd door de verfijnde details van de klassieke architectuur en traditionele interieurs, combineert de Authentic collectie de esthetiek van het verleden met de technologie van het heden. Deze kranen zijn gemaakt om een geruststellende en nostalgische sfeer te creëren. Ze zorgen ervoor dat decoratieve accenten harmonieus samengaan met geavanceerde techniek. Hierdoor stralen het sanitair en de baden een tijdloze sfeer uit.