•  

GROHE keukenmengkranen
Een enorme selectie aan stijlen & toepassingen 

Onze bekroonde keukenmengkranen, ontworpen met jouw behoeften in gedachten, zijn gemaakt van de beste materialen en zijn voorzien van de nieuwste technologieën. 

GROHE watersystemen

GROHE Premium keukenseries

GROHE Performance keukenseries

Keukenmengkranen met
handige functionaliteiten

Een smakelijke mix van producteigenschappen vereenvoudigen je dagelijkse taken in de keuken.

Drie verschillende uitlopen
Lage uitloop,  medium uitloop en hoge uitloop. Welke stijl je ook kiest, GROHE ComfortHeight zorgt ervoor dat de uitloop van je keukenkraan zo is ontworpen dat grote pannen er met gemak onder passen.

Uittrekbare mousseur
Van het spoelen van groenten en fruit tot het reinigen van vette pannen, een kraan met uittrekbare mousseur is een essentiële toepassing die niet mag ontbreken in het huis van de thuiskok. Een groot aantal van onze keukenkranen is voorzien van een uittrekbare mousseur.

Comfortabele bediening, zelfs in kleine ruimtes
Bij verschillende van onze keukenkranen bevindt de bediengingsgreep zich aan de zijkant van de kraan lichaam. Om comfort te verzekeren wanneer de kraan voor een muur is geplaatst, hebben we het binnenwerk van de kraan opnieuw uitgelijnd zodat de hendel 70° naar voren gaat en 30° naar achteren gedraaid kan worden.
K7 Keukenmengkraan

GROHE keukenmengkranen - een enorme selectie aan stijlen & toepassingen

GROHE keukenkranen combineren de nieuwste ontwerpen met een scala aan toepassingen die in je keuken echte voordelen opleveren.
Onze watersystemen GROHE Blue® en GROHE Red® zijn meer verwant aan keukenapparatuur dan aan kranen. GROHE loopt daarmee voorop wat betreft watertechniek.
GROHE Blue® Chilled & Sparkling Starterkit

Prijswinnend design

We hebben kranen voor iedere soort keuken. Om de keuze gemakkelijk te maken, hebben we onze series opgedeeld in drie verschillende stijlgroepen: Cosmopolitan, Contemporary en Authentic.

Prijswinnende ontwerpen
Onze series blijven tal van internationale design awards ontvangen voor hun perfecte balans tussen kwaliteit, technologie en design.

GROHE’s design DNA
Consistent gebruik van drie designelementen: ring, ruit en 7 º, zorgt voor continuïteit in ons portfolio.

Een complete oplossing
Veel van onze keukenkranen passen bij onze verschillende stijlen badkamers. Het samenstellen van een samenhangende look door heel je huis is nog nooit zo eenvoudig geweest.
K7

GROHE keukenmengkranen
Een leven lang plezier

GROHE keukenkranen zijn ontworpen om een leven lang meegaan. Bij de ontwikkeling van een nieuw product, worden alle nieuwe materialen en componenten getest zodat ze voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen.

Onze keukenkranen zijn onderworpen aan uitgebreide tests, die jaren van dagelijks gebruik simuleren. Dit zorgt ervoor dat al onze producten de komende jaren perfecte prestaties leveren.

Eengreeps keukenkranen met GROHE SilkMove® technologie.
Een extra brede hoek en premium keramische schijven zorgen voor optimale controle van de watertemperatuur en stroming, zelfs met natte of vette handen.

Onze levergarantie op onderdelen zorgt ervoor dat in het geval een product uit productie wordt genomen, alle onderdelen 10 jaar beschikbaar blijven.