•  

Kranen met filterfunctie

De ultieme verfrissing

Water is het meest fascinerende element van onze planeet. Je voorkeur in water is al even individueel als je smaak in design.

Met GROHE Blue kunnen we je exacte smaak creëren. Hou je van plat, licht bruisend of bruisend water? Gefilterd water direct uit je keukenkraan? Met GROHE Blue is het mogelijk!
Er zijn drie verschillende systemen:


  • GROHE Blue® Home: voor gefilterd, gekoeld, licht bruisend of bruisend water. Geschikt voor je eigen keuken.
  • GROHE Blue® Professional: voor gefilterd, gekoeld, licht bruisend of bruisend water uit de kraan. Geschikt voor professioneel gebruik, bijvoorbeeld op kantoor
  • GROHE Blue® Pure: voor gefilterd, plat water uit de kraan. Geschikt voor je eigen keuken en voor professioneel gebruik.

GROHE BLUE

Gefilterd, gekoeld en bruisend

GROHE Blue combineert een prachtig design met innovatieve technologie. Een hoogwaardige filter, een koeler en een carbonisator zorgen voor heerlijk smakend water. En het is net zo eenvoudig als het gebruiken van een normale keukenmengkraan.

De rechtergreep van de kraan is voor het normale koude, warme en gemengde water. De linkergreep met de gekleurde LED-display gebruik je om het koolzuurgehalte van het gefilterde en gekoelde water te regelen.

Qua design heb je heel wat te kiezen. Designs die precies aansluiten bij jouw smaak. De GROHE Blue® Home is beschikbaar met een L-uitloop, een C-uitloop en een U-uitloop. En gaat jouw voorkeur naar een glanzend chroom of mat SuperSteel?

De GROHE Blue® Professional en GROHE Blue® Pure zijn er met een C- of U- gevormde uitloop, maar ze zijn ook beschikbaar in het design van de populaire K7 en Minta keukenkranen. Ook hier heeft u de keuze uit glanzend chroom of mat SuperSteel. Mono varianten zijn er enkel met C-uitloop.

GROHE Blue Mono

Als je je huidige keukenmengkraan niet wil vervangen, maar toch de voordelen wil van GROHE Blue, kies dan voor de 'Mono’ versie van GROHE Blue.

De Mono keukenkraan kan naast je huidige keukenkraan worden geïnstalleerd.

Meer gebruiksgemak

Door het unieke GROHE Blue watersysteem komt er vers en heerlijk gefilterd water direct uit je keukenkraan. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Een LED-display op de greep van de kraan geeft aan wanneer je de waterfilter moet vervangen.

Het licht gaat knipperen wanneer de filtercapaciteit minder is dan 10%. De filter gaat tot 12 maanden mee, heeft een capaciteit van 600 liter en kan worden aangepast aan de hardheid van het water.

De GROHE Blue Pure Starter Kit bevat een keukenmengkraan en een filter. De GROHE Blue Professional Starter Kit bevat een koeler, en carbonisator, een CO fles en een filter.