•  

Word samen oud. Geniet van Kwaliteit

Bij GROHE wordt alles geleverd met een uitzonderlijk kwaliteitzegel. Al onze productonderdelen hebben een groot aantal duurtesten doorstaan - de zwaarste in de branche - en zijn hier met vlag en wimpel voor geslaagd voordat ze onze fabriek verlaten.

In ons levensechte testlaboratoria in het Zwarte Woud, worden de GROHE producten genadeloos en tot het uiterste getest. Hier moeten onze kranen, thermostaten en alle andere onderdelen de gesimuleerde effecten van 20 jaar dagelijks gebruik doorstaan - met name met hard water. En het loont dat we in dit proces beter presteren dan onze eigen
en internationale kwaliteitsnormen. De GROHE kwaliteit gaat veel verder dan de normale levenscyclus van een artikel. En mocht een bepaald product niet langer worden gevoerd, dan blijven de vervangende onderdelen gedurende een periode van tien jaar beschikbaar.

Onafhankelijke tests

Ook in onafhankelijke tests die door een strenge jury worden gecontroleerd, slagen onze kranen en thermostaten met vlag en wimpel. GROHE SilkMove®technologie wordt in alle eengreepsmengkranen gebruikt. Tijdens een veeleisende duurzaamheidstest die werd uitgevoerd door de Duitse onderzoeks- en inspectiedienst, TÜV SÜD, werden negen prestigieuze merken getest. Dankzij GROHE SilkMove® kwam onze Eurodisc kraan als winnaar uit de bus.
Ook onze thermostaten bevinden zich altijd op topniveau dankzij GROHE TurboStat® en GROHE CoolTouch®. In een enquête die werd uitgevoerd door LGA QualiTest GmbH, namen onze Grohtherm 3000, 2000 en 1000 thermostaten de eerste plaats in onder 17 thermostaten
van Europese fabrikanten. Onze Grohtherm 3000 was met topscores in vier categorieën zelfs de overall winnaar.

En omdat wij zelf best trots zijn op onze prestaties, willen we er ook graag op wijzen dat de GROHE fabriek in Hemer, Duitsland, een van de winnaars was in de „Die Beste Fabrik“-competitie die werd georganiseerd door het toonaangevende zakenblad WirtschaftsWoche - voor de productie en logistiek, voor klantgerichtheid en innovatie.

Lees meer op www.grohe-group.com