•  

GROHE Red

DE NIEUWE HOTSPOT IN UW KEUKEN

Nooit meer wachten tot de waterkoker klaar is. Met het innovatieve GROHE Red-systeem vul je alles, van mok tot grote kookpot, meteen met kokend water - rechtstreeks uit de keukenkraan. Met GROHE Red heb je nog altijd een gewone keukenmengkraan, maar een tweede greep bezorgt je kokend heet water direct uit de kraan.

Een enkele, eenvoudige oplossing

Proef het verschil

Gebruik GROHE Red in combinatie met een GROHE Blue-filter en krijg vers, net gefilterd en kokend heet water uit uw kraan. Geniet van de fantastisch pure smaak van thee of koffie. De boiler die het water verhit is gemaakt van titanium, dat het water geen metaalsmaak geeft. Titanium is ook bijzonder goed bestand tegen corrosie en kalkaanslag, wat zorgt voor een constant heerlijke smaak tijdens de hele levensduur van de kraan.

Ruimte in uw keuken

Een drukke keuken kan nooit genoeg ruimte hebben op het aanrecht! Dankzij GROHE Red verdwijnen de waterkoker en bijbehorende rommel van het werkblad en krijgt u zowel warm en koud gemengd water als kokend water uit één en dezelfde keukenkraan. De compacte boiler van het systeem is zo ontworpen dat die discreet past in het kastje onder de gootsteen, waardoor u nog meer ruimte op het werkblad krijgt. Bovendien ziet uw keuken er zo altijd netjes en verzorgd uit.

Bespaar kostbare tijd

Nooit wachten tot die pot met water gaat koken of dat hoognodige kopje thee klaar is. We hebben het allemaal razend druk. De tijd die verloren gaat aan het wachten op kokend water is gewoon weer meer tijd die opgaat aan huishoudelijke taken. Daar is helemaal niets ontspannend aan. Pasta koken, groenten blancheren, flesvoeding klaarmaken, ... Met GROHE Red heb je meteen kokend water wanneer jij het nodig hebt. Wachten hoeft niet meer.

Kokend water uit de kraan

Hoe vaak vul jij de waterkoker op een dag om water aan de kook te brengen? Van het eerste kopje thee in de ochtend tot pasta laat op de avond ... We warmen ontelbare keren per dag water op, vaak veel meer dan nodig. Dankzij GROHE Red heb je altijd water van 100°C op het moment dat jij het nodig hebt. Het is handig en bespaart zowel water als tijd.

TECHNOLOGIE DIE JE KAN VERTROUWEN

Koken, schoonmaken, steriliseren, ... Maar ook die verkwikkende kopjes thee en koffie. Er zijn zo veel dingen waarvoor we elke dag van ons leven kokend water nodig hebben. Waarom zouden we dat dan niet zo snel, gemakkelijk en goedkoop mogelijk maken? Met het GROHE Red-systeem kan je op elk moment kokend water gebruiken, zonder dat je daarvoor een waterkoker nodig hebt die onnodig veel plaats inneemt. En het heeft nog heel wat voordelen ook. Geniet van water dat zuiverder smaakt, goedkoper is dan een waterkoker en ook nog eens minder energie verbruikt. Allemaal uit de kraan, wanneer je maar wilt. Met GROHE RED kun je je keuken stroomlijnen: er zijn drie prachtige designs om uit te kiezen en al het water dat je in de keuken nodig hebt, komt gewoon uit dezelfde kraan. Het kan niet gemakkelijker.

GROHE Red Boiler

De GROHE Red-boilers zijn kosten- en energie-efficiënt: met hun verbeterde ontwerp en isolatie hebben ze een A-score behaald voor hun efficiëntie.

Ga je op reis? Zet de boiler dan simpelweg in vakantiemodus. Zo wordt het water alleen verwarmd tot 100°C en bespaar je nog meer energie.

Wat nog beter is: omdat het waterreservoir van titanium is, is de boiler ongelooflijk duurzaam en goed bestand tegen corrosie.

GROHE Technologie

ChildLock

ChildLock

Veiligheid staat voorop in een familiekeuken - en daarom heeft de GROHE Red een kinderbeveiliging.
Titanium boiler

Titanium boiler

Alle boilers in de GROHE Red serie zijn gemaakt van titanium.