•  

Wij Introduceren: De adembenemende AquaSymphony van GROHE

Stel u voor dat u elke dag kunt beginnen met een uitstap in het paradijs. AquaSymphony van GROHE laat u even uit de realiteit ontsnappen en voert u naar een andere wereld: een wereld waar interactie met water u opwekt en herbront, waar u in zacht gekleurd licht wordt ondergedompeld en op de tonen van ontspannende geluiden wordt gewiegd. U wordt deel van een compositie die al uw zintuigen inspireert – de symfonie van de douche.

AquaSymphony is geen gewone douche: het is een wellnesszone, een plaats waar water een eigen leven leidt. AquaSymphony speelt met water en creëert een steeds veranderende, vloeibare harmonie. Een onvoorstelbaar genoegen staat u te wachten.

Begin van Een Nieuw Douchetijdperk

Je kijkt naar de AquaSymphony met al zijn schoonheid: de glanzende oppervlakken, de slanke lijnen, de ruime afmetingen en discrete luxe. En achter de schermen, geweldige technologie – hij wacht om een uitstekende presentatie te laten zien.

Ontelbare manieren om van water te genieten

Met AquaSymphony kunt u het perfecte douchemoment creëren. Via het intelligente besturingssysteem kunt u voor elke dag een andere douche-ervaring selecteren en bijstellen, volledig afgestemd op uw eigen wensen.

Rain Sprays

Dit is de Rain-straal. Sluit uw ogen. Een zachte, warme zomerregen komt in tedere druppels naar beneden. Kunt u het voelen? In een ogenblik van meditatie wordt uw geest gezuiverd naarmate uw lichaam schoon wordt. De nieuwe, verbeterde Rain-straal geeft bredere, zachtere druppels, voor een luxueus douchegevoel.

AquaCurtain

Ontsnap achter de AquaCurtain, een fragiele sluier van zuiver water die u omhult en u in een dromerige dimensie voert. Een fascinerend spel van water dat u omgeeft met een delicaat parelgordijn van waterdruppels.

Waterfall XL Sprays

Laat deze uitbundige waterval over u heen gaan om de beslommeringen van overdag weg te spoelen en u opnieuw verfrist en bevrijd te voelen. Een extrabrede wateruitloop bootst het stimulerende effect van een waterval na.

Drizzle Sprays

Net als een frisse zeebries ademt de drizzle-straal u nieuw leven in. De koele, dunne nevel streelt zacht over uw huid, en zorgt voor een opwekkend, verjongend gevoel.

Bokoma Sprays

Schud de dag van u af. Ontspan uw spieren. Leun achterover en laat de pulserende Bokoma-stralen hun werk doen. Hun behandeling zorgt voor het ontspannende effect van een massage met de vingertoppen.

Pure Spray

De naam alleen al zegt genoeg. Een zachte stroom zuiver water die recht uit het midden van de douchekop komt, net als een borrelende bron in de bergen.

Intelligent en intuïtief.

Eén ingenieuze app om een perfect geheel aan te sturen. De F-digitale Deluxe basisunitbox en een Apple of Android mobiel toestel waarop de GROHE SPA-app is geïnstalleerd, volstaan voor een perfecte controle van licht, geluid en stoom, en voor individuele modules. Laat de show beginnen.

Complex spel van licht en kleur.

In welke stemming bent u? Een beetje weemoedig? Of meer in een regenboogkleurige stemming? Ons lichtgordijn omgeeft u met een myriade van kleuren die een achtergrond vormen om uw zintuigen te inspireren, en uw gevoel van welzijn versterken aan de hand van passende kleureffecten die bij uw stemming aansluiten.

Handgemaakt door GROHE

Ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland

Grohe heeft een lange traditie van het produceren van high-end douches - gefabriceerd in Lahr, Duitsland en voldoet aan de hoogste normen. AquaSymphony is het resultaat van vele jaren douchekennis en expertise. Wanneer vakmanschap voldoet aan innovatie, is het resultaat met niets te vergelijken: AquaSymphony.

Producten

Installatie

AquaSymphony installatievideo

Design Awards

2015 Iconic Award

2015
Iconic Award

2016 iF DESIGN AWARD

2016
iF DESIGN AWARD

2017 Interior Innovation Award

2017
Interior Innovation Award