•  

Ontdek de fantastische nieuwe kleuren

Geïnspireerd door wereldwijde kleurentrends op internationale design beurzen. GROHE presenteert een volledige Essence lijn in 10 verschillende kleuren en afwerkingen.

HARD GRAPHITE

Contrast of camouflage: een perfecte partner voor elegante combinaties metzuiver wit of met omgevingen in toon-op-toon. Heel mooie combinaties metomgevingen in middentonen zoals beton of lichte houtsoorten.

Ook beschikbaar in geborstelde uitvoering.

NICKEL

Het natuurlijke gevoel. Gebruik onze Nickel-afwerkingen, waar hoogwaardige kwaliteit metorganische elementen wordt gecombineerd om glasheldere zuiverheid en natuurlijke warmte tot stand te brengen. Sluit harmonisch aan bij steen, lichte beton of marmer.

Ook beschikbaar in geborstelde uitvoering.

WARM SUNSET

Een aangename luxetoets voor individualisten. De afwerkingen van Warm Sunset accentueren originele, atmosferische badkamerdesigns en voegen een glansaspect toe. Past bij donkere steen, marmer of beton.

Ook beschikbaar in geborstelde uitvoering.

COOL SUNRISE

Maak een statement met Cool Sunrise. De hoge glans zorgt voor een gesofisticeerde uitstraling van klassieke luxe, de geborstelde versie zorgt voor een moderne maar tegelijk vintage aandoende charme. Sluit zeer goed aan bij donkere, lichtkleurige of witte interieurs.

Ook beschikbaar in geborstelde uitvoering.

SUPERSTEEL

Eigentijds design. Verkrijg een algehele luxe uitstraling met deze matte afwerking die niet alleen bij staal past, maar ook met lichte marmer, beton en houtsoorten in middentonen een ideale combinatie vormt.

CHROME

Met de GROHE-kranen weet u zeker dat zij tientallen jaren later nog even mooi zijn als op de dag dat u zich erdoor liet verleiden. Kies voor de klassieke chroomafwerking, voor een tijdloos design.

GROHE PVD, ONGEËVENAARD HARD EN KRASBESTENDIG

De GROHE-kranen zijn ontworpen om er decennia later nog even mooi uit te zien als op de dag dat u zich erdoor liet verleiden. De sleutel voor dit succes schuilt in onze kwaliteit van het oppervlak, dat heel lang meegaat. GROHE gebruikt geavanceerde technologie om afwerkingen van uitzonderlijke kwaliteit tot stand te brengen. Het PVD-proces (physical vapour deposition) zorgt ervoor dat de samenstelling van het oppervlak driemaal harder is, wat resulteert in afwerkingen in glanzend goud of gesofisticeerd roestvrij staal. Het oppervlak is niet alleen harder, het is bovendien tienmaal meer krasbestendig. U kunt het dus levenslang blijven koesteren.
Oppervlaksamenstelling GROHE StarLight®

Oppervlakken gemaakt om lang mee te gaan, in prachtige matte uitvoering of schitterend als een diamant.
Hardheid van het oppervlak en krasbestendigheid

3x meer oppervlakhardheid en 10x meer krasbestendigheid

Productassortiment

Speciale WAF-editie 
GROHE Magazine


Download ons nieuwe GROHE Magazine voor meer details.
Nu downloaden