•  

GROHE BLUE HOME - HET NIEUWE GEMAK

Wat is eenvoudiger – en handiger –dan uw drinkwater rechtstreeks uit de kraan tappen? Dat is ons idee van thuislevering.

MAAK HET LEVEN GEMAKKELIJKER

Denk er eens even aan hoeveel moeite het kost om thuis zeker te zijn van een constante voorraad flessenwater. In de rij staan om ze te kopen, de zware kratten en flessen naar huis sleuren (hoe is het trouwens met uw rug?), ze de trap op dragen en ze opbergen. En voor u het weet is het tijd om het proces van voor af aan te beginnen.

TIJD IS WAARDEVOL

Nu kun je kostbare minuten besparen aan het naar de supermarkt rijden, een parkeerplaats zoeken en flessen kopen. GROHE Blue Home betekent minder frustratie, meer vrije tijd.

KRIJG MEER RUIMTE

Ruimte: we zouden er allemaal meer van willen hebben. En in de koelkast is er al helemaal weinig van. Probeer er maar eens genoeg waterflessen in te proppen om het gezin een weekend draaiende te houden. Godzijdank zorgt GROHE Blue Home voor gekoeld water wanneer je maar wilt.

GROHE BLUE HOME BESPAART MEER DAN ÉÉN KEER

DE PLANEET REDDEN MET ÉÉN GLAS TEGELIJK.

Wist u dat het maar liefst zeven liter water vergt om één enkele liter flessenwater te produceren? Om nog maar te zwijgen van de CO2-uitstoot. Als u kiest voor GROHE Blue Home betekent dat een enorme besparing van 61% in vergelijking met gebotteld water.

DE BESTE VERPAKKING IS HELEMAAL GEEN VERPAKKING

Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar in een wereld die langzaam wegzakt in een zee van plastic wordt het probleem van de praktisch onverwoestbare plastic flessen urgenter dan ooit. GROHE Blue Home heeft het antwoord: niet-gebottled water.

BESPAAR OP DE LANGE
ÉN KORTE TERMIJN.

GROHE Blue Home is op meer dan één manier een goede investering. Als u kijkt naar de kosten om uw gezin en vrienden 365 dagen per jaar te voorzien van een goede kwaliteit drinkwater, zult u zien hoe snel u geld begint te besparen vergeleken met flessenwater.

BRENG MEER GEZONDHEID IN UW LEVEN

Hoeveel is genoeg? Experts adviseren om minstens twee liter per dag te drinken. En toch is het met GROHE Blue zo gemakkelijk en aangenaam om een glas verfrissend water te tappen dat veel mensen meer tot zich nemen. En met het optionele magnesium+-filter kunt u zorgen voor meer van dit belangrijke mineraal in uw dieet. Twee liter GROHE Blue Home bevat net zoveel magnesium als vier appels – tot wel 35 mg per liter.

DE GARANTIE VOOR ZUIVERE SMAAK

Als u van thee en koffie houdt, zult u er zelfs nog meer van genieten met GROHE Blue Home. Het niet-bruisende water brengt het beste in uw favoriete warme dranken naar boven. En dankzij de ultieme zuiverheid van het gefilterde water kunnen de aroma's zich volledig ontwikkelen – voor een onvergetelijke café crema.