•  

WAAR VERWACHT U HET HEERLIJKSTE WATER OP AARDE TE VINDEN?

Vallend vanuit een regenwolk? Tevoorschijn komend vanuit een frisse, bruisende bron? Misschien in een fles? Of geen daarvan? Volgens ons ligt het antwoord dichter bij huis. We noemen het niet-gebotteld water. We introduceren GROHE Blue Home

WELKOM BIJ UW EIGEN WATERBRON

Wanneer was de laatste keer dat u écht water proefde? Toen u een slok nam die u naar meer deed verlangen? Dat is wat er gebeurt na uw eerste kennismaking met GROHE Blue Home: een mooi en intelligent systeem dat gewoon water transformeert in puur dorstlessend plezier. En uw keuken in een ontmoetingsplaats voor dorstige vrienden.

NIET-BRUISEND, LICHTBRUISEND OF BRUISEND WATER:
DE KEUZE IS AAN U.

Niet-bruisend

Hou je van fris, niet-bruisend water?

Lichtbruisend

Bruisend - maar niet teveel? Liever lichtbruisend? Komt eraan.

Bruisend

Bruisend water, vol levendige bubbels.

PERFECT GEKOELD –
PRECIES ZOALS U HET WILT

Stelt u zich de verkwikkende sensatie van gekoeld water voor – fris en dorstlessend. Klaar voor gebruik en in afwachting van een druk op de knop – op precies de juiste temperatuur. Denk aan het glas, vol condens met minieme waterdruppeltjes, en aan die eerste heerlijk koude slok.

Gekoeld water wanneer u maar wilt – hoe verfrissend is dát dan?

HET IS HEEL GEMAKKELIJK OM JE PERFECTE GLAS WATER TE KRIJGEN:

Gebruik gewoon de knopjes op de kraan.

Voor fris, niet-bruisend water: druk gewoon op de bovenste knop. De LED-verlichting kleurt blauw en je glas wordt gevuld met pure verfrissing.

Heb je liever licht-bruisend water? Druk eerst op de ene knop en vervolgens op de andere - de LED-verlichting kleurt turquoise - voor een lichtbruisende waterstraal.

Bruisend water, vol levendige bubbels: druk op de onderste knop - de LED kleurt groen - voor je perfecte glas bruisend water.

HET INTELLIGENTE HART VAN GROHE BLUE HOME

De ingenieuze koeler neemt het water tot zich, filtert, koelt en laat het sprankelen, klaar om uw glas tot de rand te vullen.

Dit is het geheim van GROHE Blue Home - en de reden waarom drinkwater nooit meer hetzelfde zal zijn.

DE MAGIE ZIT IN DE FILTER

Onze speciale filter werkt volgens een vijf-stappen filtratieproces. Het zorgt ervoor dat elk glas GROHE Blue Home dezelfde ongeëvenaarde standaard biedt op het vlak van zuiverheid en smaak.

Ontdek meer over de filter in deze video.

HET ULTIEME IN DESIGN EN FUNCTIE

GROHE Blue Home is de gebruiksvriendelijke symbiose van elegant, tijdloos design en innovatieve functies.

Kleurkeuze

Chroom

Productassortiment

filterKoolzuurflesOnderdelen keuken kranenfles