•  

Persoonlijk comfort

Met functies zoals geurafzuiging, warme lucht föhn, nachtverlichting en de smartphone app bieden wij het slimste comfort: persoonlijk comfort.

Wij dragen zorg voor uw persoonlijk comfort.

Beheer zelf uw reinigingsroutine op drie verschillende manieren. U kunt gebruik maken van de smartphone-app waarmee u moeiteloos uw eigen gebruikersprofiel kunt programmeren, de intuïtieve afstandsbediening of het eenvoudige bedieningspaneel aan de zijkant van de zitting. Eenvoudiger kan toch niet? Dankzij deze drie bedieningssystemen kan de GROHE Sensia® Arena u leren kennen, uw voorkeuren onthouden en inspelen op uw behoeften – dat is pas slim.

Wat intelligentie voor uw comfort betekent

Sensia Arena app

Selecteer en bewaar al uw gewenste instellingen op uw smartphone met de GROHE Sensia® Arena-app. Met de app kunt u individuele gebruikersprofielen aanmaken en uw ideale straalpatroon, -druk en -temperatuur opslaan, zodat u elke keer opnieuw kunt genieten van een perfect gepersonaliseerde reinigingservaring. Werkt met iOS- en Android-toestellen.

Afstandsbediening

Bedien elke functie van de GROHE Sensia® Arena met de intuïtieve afstandsbediening, die u aan de muur kunt monteren zodat ze altijd binnen handbereik is. Zo is het bedienen van de GROHE Sensia® Arena een fluitje van een cent – selecteer gewoon uw gewenste straal, druk en watertemperatuur via het eenvoudig te volgen menu.

Bedieningspaneel zitting

De zijkant van de GROHE Sensia® Arena is uitgerust met een simpel bedieningspaneel dat perfect binnen handbereik ligt en waarmee u de straalfunctie en waterdruk van uw reinigingservaring met slechts een druk op de knop kunt regelen.

Persoonlijk comfort

Luchtdroger
Geniet van het ultieme verwarmingscomfort van een luchtdroger, zodat u volledig schoon en droog kunt opstaan zonder te vegen!
Automatische dekselopening
De sensor detecteert uw aanwezigheid en opent het deksel automatisch als u het toilet benadert.
Geurafzuiging
Maak u nooit zorgen om toiletgeurtjes! Twee ventilatieopeningen voorkomen ongewenste geurtjes – een luchtscherm rond het oppervlak van de pot verzegelt de lucht in het toilet, waardoor geurtjes in de pot blijven, terwijl de andere opening de geurtjes door een koolfilter afzuigt.
Nachtverlichting
De GROHE Sensia® Arena zorgt voor u, van begin tot eind. Daarom hebben we ook een zacht nachtlicht inbegrepen om u in het donker te begeleiden. Het licht gaat automatisch aan wanneer het deksel wordt geopend. U kunt ook een permanent LED-licht inschakelen als u liever een zacht lichtsignaal wenst om u op ieder moment te begeleiden.

Geniet van de vele voordelen op jou afgestemd

GROHE Technologie

Luchtdroger

Luchtdroger

Na een warmwaterdouche zorgt de warmeluchtdroger voor een snelle, zachte droging.
Geurafzuiging

Geurafzuiging

Zodra je gaat zitten, wordt de geurafzuiging automatisch geactiveerd. Het luchtscherm voorkomt dat geurtjes de toiletzitting verlaten.
Nachtverlichting

Nachtverlichting

Het douchetoilet wordt verlicht door een zacht licht, zodat je ook in het donker je weg kunt vinden.
Automatische open- en sluitfunctie van de zitting

Automatische open- en sluitfunctie van de zitting

Wanneer je de wc benadert, detecteert een sensor jouw aanwezigheid en wordt het deksel automatisch geopend en gesloten.
Zitting met soft-close

Zitting met soft-close

Zowel de zitting als het deksel hebben een zacht en stil soft-closemechanisme.
Automatische doorspoeling

Automatische doorspoeling

Een sensor detecteert wanneer je weggaat van het toilet en activeert de doorspoelfunctie.
Bedieningspaneel aan de zijkant

Bedieningspaneel aan de zijkant

Basisfuncties kunnen ook gewoon rechtstreeks op de zitting worden bediend.
Afstandsbediening

Afstandsbediening

Regel alle functies via de afstandsbediening op een comfortabele en intuïtieve manier
Gebruikersprofielgeheugen

Gebruikersprofielgeheugen

Je kunt verschillende gebruikersprofielen instellen en opslaan.
Smartphone-app voor Android / iOS

Smartphone-app voor Android / iOS

Bedien je douchetoilet en sla je persoonlijke instellingen voor extra gemak op in jouw gebruikersprofiel via de GROHE Sensia® Arena-app. Beschikbaar voor iOS- of Android-smartphones.