•  

Ultieme hygiënische zuiverheid

Met toonaangevende AquaCeramics technologie, bacterie-resistente HyperClean coating en zelfreinigende, anti-bacteriële sproeiarmen kun je zeker zijn van 100% hygiëne: HygieneClean.

Misschien wel de zuiverste plek op aarde.

Vertrouw op ultieme hygiëne – de GROHE Sensia® Arena maakt gebruik van diverse innovatieve technologieën die allemaal samenwerken om u een 100% hygiënisch toilet te bieden. Van het design van de pot tot geavanceerde coatings die een drievoudige bescherming tegen stof, bacteriën en kalk bieden: u kunt erop vertrouwen dat uw toilet altijd glanzend schoon en veilig zal zijn.

Ultimate hygiene for 100 years with AquaCeramic and HyperClean

GROHE AquaCeramic

GROHE Aqua Ceramics - Dubbele bescherming tegen onzuiverheden. Aqua Ceramics zorgt voor een glad oppervlak waar onzuiverheden of vuilresten niet aan kunnen plakken en de krachtige Triple Vortex maakt het toilet zuiver met een enkele doorspoeling. Deze innovatieve oppervlaktebehandeling werkt op twee manieren – een hydrofiele laag voorkomt dat vuilresten blijven plakken aan de pot en nanotechnologie voorkomt kalkaanslag op het oppervlak en ophoping van stof en vuil. Het glazuur wordt aangebracht voor het bakken en blijft langer dan 100 jaar goed! Zelfs door te schrobben, krijgt u het er niet af. Naast de HyperClean-afwerking van GROHE houdt deze behandeling onzuiverheden en bacteriën permanent tegen, waardoor schoonmaken een eitje wordt en die glanzende, gloednieuwe afwerking behouden blijft.
surface without AquaCeramic               surface with AquaCeramic

GROHE HyperClean

GROHE HyperClean – een afwerking die bacteriën niet kunnen doordringen. Met GROHE HyperClean kunt u erop vertrouwen dat uw badkamer hygiënisch en zuiver is dankzij de natuurlijk antibacteriële zilverionen, die bacteriën tegenhouden en vlekken en geuren voorkomen. Tijdens het glazuurproces wordt deze uitzonderlijk gladde en slijtvaste afwerking toegevoegd, waardoor 99% van alle bacteriegroei wordt voorkomen en uw keramiek zonder moeite glanzend schoon en bacterievrij blijft. Geniet van een gerust gevoel dankzij deze functie, die gecertificeerd is door de Society of Industrial Technology for Antimicrobial Articles (SIAA) en uw badkamer gegarandeerd veiliger, zuiverder en bacterievrij maakt voor u en uw familie.
surface without HyperClean                    surface with HyperClean

GROHE Triple Vortex®

De kracht van drie

In tegenstelling tot andere toiletten creëert het innovatieve Triple Vortex-doorspoelsysteem van GROHE een krachtige waterdraaikolk die de volledige pot dekt en schoonmaakt. Ondanks zijn kracht verbruikt deze doeltreffende doorspoelfunctie maar weinig water, met een dubbele doorspoeloptie die slechts 4,5L water of zelfs 3L voor een korte doorspoeling verbruikt. In plaats van een of twee waterafvoeren, spoelt het Triple Vortex-systeem door via drie afvoeren – een aan de achterkant, een aan de zijkant en een aan de bodem van de pot. Dit zorgt voor een enorm krachtige doorspoeling die niets achterlaat.

GROHE Rimless®

GROHE Rimless® - Geef bacteriën geen kans

Dit model geeft bacteriën geen kans. Hoeken en spleten zijn speelplaatsen voor bacteriën, vooral onder de rand van de toiletpot. Daarom hebben we deze randloze pot ontworpen, waarbij elk oppervlak gemakkelijk te bereiken en schoon te maken is, zelfs de delen die u niet kunt zien. Combineer dit met de Triple Vortex-doorspoelfunctie en u krijgt misschien wel het zuiverste toilet ooit.

Zuiver tot in de puntjes. Want zuiverheid zit in de details.

Elk designaspect van de GROHE Sensia® Arena werd tot in de puntjes afgewerkt, om te zorgen dat hij altijd hygiënisch en eenvoudig schoon te maken is. Dat wil zeggen dat we zelfs hebben gedacht aan de kleinste details en dat u zich helemaal nergens zorgen over moet maken. De zelfreinigende sproeiarmen en spuitmondbescherming zijn beide gemaakt van antibacterieel materiaal dat 99,9% bacteriewerend werkt en gecertificeerd is door de SIAA. Beide werden zo ontworpen dat ze gemakkelijk verwijderd en vervangen kunnen worden, voor het geval dat u ze extra wilt schoonmaken.
Automatisch reinigende sproeiarm
Voor en na elk gebruik van de GROHE Sensia® Arena wordt het automatische reinigingsprogramma uitgevoerd, zodat u erop kunt vertrouwen dat de sproeiarmen en -monden 100% zuiver en veilig zijn.
Antibacteriële sproeiarm
De spuitmonden zijn gemaakt van 99% antibacterieel materiaal dat gecertificeerd is door de SIAA, zodat de sproeikop en -arm altijd vrij van bacteriën blijven.
Verwisselbare sproeiarm
Na jaren voelt u zich nog even veilig dankzij de mogelijkheid om de sproeiarm volledig te vervangen indien nodig.
Spuitmondbescherming
De twee sproeiarmen worden beide beschermd in het toilet met een afdekking, die u gemakkelijk kunt verwijderen om schoon te maken.

Geniet van talloze voordelen die perfect aan uw behoeften voldoen.

GROHE Technologie

GROHE HygieneClean

GROHE HygieneClean

Opmerkelijke hygiënefuncties bieden ultieme reiniging. Dankzij de combinatie van onze toonaangevende anti-stick coating AquaCeramics en de HyperClean glazuur (dat de groei van 99,9 % van de bacteriën voorkomt) kun je erop vertrouwen dat je keramiek 100 jaar schoon blijft.
AquaCeramics

AquaCeramics

Creëert een gladde hydrofiele laag op het keramische oppervlak, waar stof en kalk niet aan kunnen plakken en waardoor er dus geen vuilresten overblijven na het doorspoelen. Zo blijft je toilet 100 jaar lang zuiver!
Hyperclean

Hyperclean

Dit uitzonderlijk gladde en slijtvaste glazuur gebruikt zilverionen die 99,9% van de bacteriegroei voorkomt. Hierdoor blijft je keramiek sprankelend schoon en bacterievrij.
Automatische reiniging

Automatische reiniging

De sproeiarm wordt gereinigd voor en na elk gebruik.
Antibacteriële spuitmond

Antibacteriële spuitmond

De spuitmond is gemaakt van 99,9% antibacterieel materiaal, gecertificeerd door de SIAA, waardoor hij steeds vrij van bacteriën blijft.
GROHE PowerFlush

GROHE PowerFlush

Sterk draaiende beweging (vortex-effect) creëert een hoge zuigkracht voor een extra krachtige spoeling waardoor alle hoeken van het keramiek grondig worden gereinigd.
Triple Vortex Flush

Triple Vortex Flush

Drie wateruitlaten zorgen voor een krachtige draaikolk aan water (vortex-effect) bij elke spoeling. Alle hoeken van het keramiek worden gereinigd voor ultieme hygiëne.
Randloos design van de toiletpot

Randloos design van de toiletpot

Het nieuwe randloze toiletdesign van GROHE maakt schoonmaken eenvoudiger. Er is geen stofophoping op de rand en de binnenkant van de pot blijft zuiver en helder – zonder te spatten.
Antibacteriële spuitmondbescherming

Antibacteriële spuitmondbescherming

De sproeiarmen worden beschermd achter een verwijderbare 99,9% antibacteriële spuitmondbescherming voor totale hygiëne.
Verwisselbare sproeikop

Verwisselbare sproeikop

De sproeikop kan gemakkelijk worden vervangen.
Snel ontgrendelbare zitting

Snel ontgrendelbare zitting

Dankzij een speciaal scharnier kan de toiletzitting eenvoudig worden verwijderd voor het schoonmaken.