•  

Perfecte huidverzorging

Met de Skinclean straaltechnologie heeft de douche-wc een selectie van volledig verstelbare straalsoorten, anti-bacteriële dubbele douche-armen en onbeperkt warm water voor een comfortabele reiniging.

Dat zou je lichaam kiezen

Stel je een manier van reinigen voor die niet alleen hygiënischer, maar ook vriendelijker is voor je huid. Iets dat je een schoon en comfortabel gevoel geeft. De nieuwe GROHE Sensia® Arena maakt gebruik van water om je huid schoon te spoelen en te revitaliseren, waardoor je helemaal schoon wordt zonder de ruwte van papier of chemicaliën. In je eigen badkamer of
toiletruimte geeft het je de mogelijkheid om jezelf en je huid goed te verzorgen elke dag weer.

Uw GROHE Sensia® Arena – Uw keuze

Bij GROHE beseffen we maar al te goed dat niet iedereen hetzelfde is. U verwacht van uw douche dat u hem exact kunt aanpassen naar uw eigen wensen; bij de GROHE Sensia® Arena is dat ook precies het geval.
Met de GROHE Sensia® Arena hebt u de luxe van totale controle over uw reiniging. Selecteer simpelweg uw gewenste instellingen aan de zijkant van de GROHE Sensia® Arena of met behulp van de handige afstandsbediening. U kunt uw voorkeuren zelfs programmeren in uw individuele profiel via de GROHE Sensia® Arena-app op uw smartphone. Op deze manier herinnert uw GROHE Sensia® Arena zich elke keer welke zorg u precies wenst.

Uw intiemste douche.

Het draait allemaal om persoonlijke zorg en comfort. Met de verschillende straalfuncties van de GROHE Sensia® Arena is het eenvoudig om uw reinigingsroutine zelf in te stellen.
Ladyspray
Een afzonderlijke sproeiarm met een andere sproeihoek en een zachter, breder sproeipatroon voor het reinigen van de vrouwelijke intieme zone, met regelbare temperatuur en sterkte voor totaal comfort en een zachte reiniging.
Dubbele douche
Met één sproeiarm voor de achterste straal en een afzonderlijke sproeiarm voor de ladyspray kunt u erop rekenen dat beide armen volledig hygiënisch en perfect geplaatst zijn om aan uw behoeften te voldoen.
Achterste straal
Warm of koud, sterk of zacht: een verstelbare straal voor een precieze en ultieme reiniging zonder helemaal nat te worden. Kies tussen de krachtige straal of een zachte straal voor een zachtere reiniging.
Oscillerende straal
De sproeikop beweegt in een rustige voorwaartse en achterwaartse beweging om een grotere reinigingszone te dekken en extra frisheid te bieden.

Massagestraal
De achterste straal kan ingesteld worden om te oscilleren met variabele sproeisterkte, wat zorgt voor een rustgevend, ontspannend massage-effect.

Geniet van talloze voordelen die perfect aan uw behoeften voldoen.

GROHE Technologie

GROHE SkinClean

GROHE SkinClean

Met de sproeitechnologie van de douchetoiletten van GROHE kunt u het type, de sterkte en de positie van de straal allemaal afzonderlijk instellen. Het ontwerp verzekert een reinigingservaring die krachtig, maar toch zacht, altijd precies aangepast aan uw voorkeuren is.
Verstelbare watertemperatuur

Verstelbare watertemperatuur

Stel de watertemperatuur in naar uw persoonlijke voorkeur.
Onbeperkte warm watervoorziening

Onbeperkte warm watervoorziening

Een ingebouwde boiler zorgt voor onbeperkt warm water voor de straalfuncties.
Verstelbare straaldruk

Verstelbare straaldruk

Stel de straaldruk in volgens uw behoeften.
Verstelbare douchearm

Verstelbare douchearm

Verplaats de sproeiarmen naar wens.
Dubbele douchearm

Dubbele douchearm

Afzonderlijke armen voor de ladyspray en de achterste straal verzekeren hygiëne en comfort.
Achterste straal

Achterste straal

Met een verstelbare sproeiarm kunt u de positie van de straal regelen. Hiernaast kunt u de sterkte en temperatuur regelen voor een perfecte, krachtige reinigingservaring.
Zachte achterste straal

Zachte achterste straal

Voor een zachtere, rustgevende reinigingservaring selecteert u de optie voor een zachte straal.
Massagestraal

Massagestraal

Keuze tussen een zachte en krachtige straal - voor een rustgevend, pulserend massage-effect
Oscillerende straal

Oscillerende straal

Een rustige voorwaartse en achterwaartse beweging die zorgt voor een zachte reiniging.
Ladyspray

Ladyspray

Een speciale douchearm die zorgt voor een zachte reiniging van de vrouwelijke intieme zone.