•  

Welkom in een nieuwe klasse van zuiverheid.
GROHE Sensia® Arena.

De GROHE Sensia® Arena is zachter voor uw huid en kan worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren. Ze zit boordevol innovatieve mogelijkheden, waaronder een zelfreinigingsfunctie en details in het design, die de GROHE Sensia® Arena tot het zuiverste toilet ter wereld maken. Hygiënischer, zachter en comfortabeler dan toiletpapier – laat de GROHE Sensia® Arena u meenemen naar een nieuw niveau van zuiverheid.

Intelligente zuiverheid op maat van uw wensen.

Uw badkamer en toilet horen de zuiverste ruimtes in uw huis te zijn! Als u zich volledig schoon wilt voelen, moet u erop kunnen vertrouwen dat uw GROHE Sensia® Arena net zozeer onberispelijk en hygiënisch is. Daarom werd het design tot in de puntjes afgewerkt, om een nieuw niveau van zuiverheid in elke fase te bieden. Speciale hygiënische coatings zorgen ervoor dat het toilet zichzelf reinigt, terwijl u in alle rust kunt genieten van functies zoals een plasmaclustersysteem op basis van positieve en negatieve ionen dat bacteriën vernietigt, een krachtige doorspoeling en zelfreinigende sproeiarmen.

Wat is ultiem schoon? Wassen of vegen?

Waar denk je als eerste aan bij schoonmaken? Zeker niet aan papier.. Je denkt aan fris, stromend water! Het meest natuurlijke reinigingsmiddel dat er is, is vriendelijk voor de huid en heerlijk effectief. Dat is de reden waarom mensen sinds het begin der tijden water hebben gebruikt voor reiniging. We wassen onze handen en lichaam als onderdeel van onze dagelijkse hygiëne - het is verfrissend, rustgevend en geeft ons een goed gevoel. We zouden niet overwegen hetzelfde te doen door snel te wrijven met een papieren doek - behalve wanneer we gebruik maken van het toilet. In vele culturen is reinigen met water na toiletbezoek net zo gewoon als het wassen van handen. Vandaag de dag groeit onze belangstelling voor hygiëne en persoonlijke verzorging. En steeds meer mensen willen dat schone, frisse en zekere gevoel krijgen na gebruik van het toilet. Als gevolg hiervan worden douche-wc’s - toiletten met een geïntegreerde bidetfunctie - steeds populairder. Nu introduceert GROHE zijn revolutionaire douche-wc, de GROHE Sensia® Arena, die zorgt voor zachte, natuurlijke reiniging met alleen water.

Verander je meest persoonlijke ritueel

De wereld ontwikkelt zich steeds verder. Sommige auto’s rijden met nulemissie, andere kunnen zelf rijden dankzij wetenschappelijke doorbraken. Smartphones en apps worden meer en meer onderdeel van ons dagelijks leven en met slimme technologieën wordt ons fysieke welzijn gemonitord. GROHE wil de volgende stap zetten door het verbeteren van je dagelijkse gewoonten met Intelligent Care. Hierachter staat een nieuwe en revolutionaire productcategorie, de GROHE Sensia® Arena, die het groeiende bewustzijn van ons lichaam respecteert. De technologie en het design van de GROHE Sensia® Arena verzorgt en reinigt je lichaam tijdens een van de meest persoonlijke momenten. Het geeft een nieuwe dimensie aan welzijn en reiniging na elk toiletgebruik.

Geniet van talloze voordelen die perfect aan uw behoeften voldoen.