•  

GROHE FootControl

Houd uw handen vrij. Tik met uw voeten

In de keuken hebt u vaak geen tijd te verliezen en is gemak een must - waarom zou u uw handen dan ook niet vrij willen houden? De nieuwe FootControl-kranen van GROHE kunnen met een zachte tik van de voet op de basiseenheid worden in- en uitgeschakeld, zodat u uw handen vrij hebt en uw kraan altijd vlekkeloos blijft. Drie van onze meest populaire kranen zijn nu uitgerust met deze innovatieve FootControl-technologie. Daarnaast kunt u ook gewoon elke uittrekbare keukenkraan van GROHE achteraf voorzien van deze functie. Tik simpelweg met uw voet en zeg vaarwel tegen bacteriën en al dat geknoei en gedoe!

Retrofitset en accessoires

K7 FootControl

Laat het professionele potentieel van uw keuken de vrije loop met de K7 FootControl-kraan. Geniet van de hoogwaardige prestaties van de professionele straalfunctie en de uittrekbare slang van de K7, gecombineerd met het gemak van de voetbedieningstechnologie. Het scherpe architectonische design is eigenlijk al een functie op zich, maar dankzij de uitzonderlijke professionele functies kan deze kraan elke taak moeiteloos de baas. Voor drukke keukens waar efficiëntie een must is, geeft de K7 FootControl-kraan u de volledige controle, zodat u uw handen vrij kunt houden voor andere taken.

Essence FootControl

Voeg de puurheid van het minimalisme toe aan uw keuken en geniet van de probleemloze functionaliteit van een handenvrije bediening met de Essence FootControl-kraan van GROHE. De strakke, simpele lijnen van onze Essence-kraan zijn de perfecte aanvulling op een moderne keuken, terwijl u met één tik op de FootControl uw handen vrij en uw kraan bacterievrij kunt houden. Met een uittrekbare dubbele straalfunctie en de schitterende, duurzame GROHE StarLight®-afwerking is de Essence FootControl de ideale keuze voor een zorgeloos keukendesign.

GROHE Essence FootControl - Productinstallatie

Deze video legt de complete productinstallatie uit van een GROHE Essence FootControl keukenkraan.
De nieuwe FootControl kranen van GROHE kunnen met een zachte tik van de voet op de basiseenheid worden in- en uitgeschakeld, zodat je je handen vrij hebt en je kraan altijd vlekkeloos blijft.

GROHE Technologie

GROHE SilkMove®

GROHE SilkMove®

Grote instelhoek en unieke keramische schijven zorgen voor een comfortabele en nauwkeurige bediening.
GROHE StarLight®

GROHE StarLight®

Een langdurig stralende glans dankzij de bijzonder bestendige en onderhoudsvriendelijke GROHE chroomlaag.
FootControl

FootControl

De nieuwe FootControl-kranen van GROHE kunnen met een zachte tik van de voet worden in- en uitgeschakeld