•  

Eurostyle New

De Kunst Van Intuïtie

Pure emotie. Emoties - en niet alleen ratio en analytisch denken - sturen onze handelingen. Laat je meeslepen, maar behoud de controle. Onze organische, zinnenstrelende vormen helpen je daarbij. De Eurostyle-lijn is ontwikkeld voor intuïtieve, milieubewuste mensen.

Eurostyle is intuïtief te bedienen en prachtig om naar te kijken met slanke, sensuele lijnen. De Eurostyle-kranen zijn er in verschillende hoogtes. Eurostyle is de ideale kraan om gebruiksgemak in je badkamer te combineren met elegantie.

Kleurkeuze

Chroom

Productassortiment

WastafelDoucheBadBidet

Kies Je Kleur En Maat

Drie generaties betaalbare luxe. In 1999 veroorzaakte de eerste generatie van GROHE Eurostyle heel wat ophef bij de lancering op de markt. Het werd zo populair dat we ondertussen al aan de derde generatie toe zijn die fonkelt met een nieuw sensueel, intuïtief en organisch ontwerp. De dynamische, gebogen lijnen en de diverse hoogtes - gaande van M tot XL - zorgen voor extra comfort.
De sensuele en licht gebogen open hendel van de nieuwe Eurostyle-kraan is als een echt kunstwerk dat natuurlijke schoonheid uitstraalt. Door organische vormen te combineren met het 7 graden design-DNA van GROHE krijgen de kranen meer gebruikscomfort. De nieuwe, dunnere 35 mm GROHE SilkMove®-cartouche is standaard uitgerust met de GROHE EcoJoy®-technologie en verbruikt een zuinige 5,7 liter maar levert maximale prestaties. De mengkraan voor de wastafel is er in verschillende uitvoeringen en er is keuze uit de kleuren Chroom of Moon White.

Nieuw:
GROHE Zero

Schoon drinkwater is essentieel voor de gezondheid. Als je kiest voor
kranen en mengkranen met GROHE Zero-technologie, dan kies je voor een
model met zoveel mogelijk gezondheidsvoordelen. Dankzij de geavanceerde binnenste waterwegen komt het water niet in contact met lood. GROHE Zero is reeds verkrijgbaar op onder andere de nieuwe Eurosmart keukenmengkraan en op keukenkranen met uittrekbare slang. In 2016 is er ook een M-Size wastafelmengkraan uit de Eurostyle-serie te verkrijgen met deze bijzondere technologie.

Design Awards

2016 Iconic Award

2016
Iconic Award

GROHE Technologie

GROHE SilkMove®

GROHE SilkMove®

Grote instelhoek en unieke keramische schijven zorgen voor een comfortabele en nauwkeurige bediening.
GROHE SilkMove® ES

GROHE SilkMove® ES

De intelligente combinatie van energiebesparing en soepele bediening.
GROHE StarLight®

GROHE StarLight®

Een langdurig stralende glans dankzij de bijzonder bestendige en onderhoudsvriendelijke GROHE chroomlaag.
GROHE EcoJoy™

GROHE EcoJoy™

Spaar het milieu en geniet van 100% watercomfort.