•  

Eurodisc Joy

Moderne en verfijnde bediening

De innovatieve joystick kenmerkt het belangrijkste wat de Eurodisc te bieden heeft, namelijk een ongekende verfijning. Gecombineerd met de soepele bediening is dit het hoogtepunt van elke badkamer.

Productassortiment

WastafelDoucheBadBidet
GROHE BESTMATCH
GROHE maakt het makkelijker dan ooit om de perfectie combinatie van wastafel en kraan te vinden. Alleen die combinaties die door de design- en technische testen komen, komen in aanmerking voor GROHE BestMatch™.
Op GROHE BestMatch™ kan je rekenen, voor 100%.

Joystick bediening - duurzaam design

Een combinatie van de legendarische prestaties van de klassieke Eurodisc serie, met de precisie van een joystick. Verkrijgbaar in chroom of moon white. Nauwkeurig ontworpen lijnen en een eigenzinnige uitstraling weerspiegelen moderniteit en dynamiek. Een eigentijds, eersteklas ontwerp.

Jouw favoriete kraan in de juiste hoogte.

Om het gemakkelijk te maken zijn alle wastafelkranen gemarkeerd met een label dat iedereen begrijpt: van Extra-Small tot Extra-Large. Hoe hoger de kraan is, hoe verder de uitloop naar voren reikt, hoe meer comfort!
S-variant
Een comfortabele, standaard wastafelkraan, voor reguliere wastafels.

Prijswinnend ontwerp

De nieuwe Eurodisc Joy brengt een fraai uiterlijk en puur plezier naar de badkamer. Het belangrijkste uiterlijke kenmerk van deze kraan is zijn minimalistische, traploos verstelbare joystick. Veel andere details van dit designstuk dragen ook de onmiskenbare handtekening van de GROHE Design Studio. De serie heeft zelfs al de prestigieuze red dot product design award gewonnen.

GROHE Technologie

GROHE EcoJoy™

GROHE EcoJoy™

Spaar het milieu en geniet van 100% watercomfort.
GROHE SilkMove®

GROHE SilkMove®

Grote instelhoek en unieke keramische schijven zorgen voor een comfortabele en nauwkeurige bediening.
GROHE StarLight®

GROHE StarLight®

Een langdurig stralende glans dankzij de bijzonder bestendige en onderhoudsvriendelijke GROHE chroomlaag.