•  

Jouw favoriete kraan in de juiste hoogte

Sinds geruime tijd biedt GROHE een uitgebreid assortiment aan kranen in diverse stijlen. Nu biedt GROHE nog een extra comfortabel voordeeld: keuze in maten.
Ons aanbod in maten is nog nooit zo groot geweest, waarbij de hoogten uiteenlopen van XS tot XL in de poulairste series.
GROHE laat de keuze aan jou over!

Kies jouw favoriete ontwerp…

Klassiek, modern, tijdloos? Wat ook jouw favoriete stijl is en perfect aansluit bij jouw badkamer, GROHE biedt een ongeëvenaarde keuze aan afmetingen in iedere stijl.
Het ontwerpen van je badkamer was nog nooit zo eenvoudig. 
L-variant: Een hoge kraan met een lange uitloop is een praktische & veilige keuze.

Kies de juiste maat…

Wanneer je de gewenste stijl GROHE wastafelkraan hebt gekozen, kun je de maat afstemmen op jouw behoeften en die van je familie.
Of je nu een fonteinkraan nodig hebt of een wastafelkraan waar je je haren gemakkelijk onder kunt wassen - het juiste product is beschikbaar met het juiste comfort.
S-variant - de comfortabele keuze voor standaar comfort bij de wastafel.
M-variant - Voeg extra comfort toe met een medium-hoge wastafelkraan.
XL-variant - Een extra grote kraan, perfect voor een opzetwastafel of voor extra comfort.

En vind jouw GROHE BestMatch™!

Met GROHE BestMatch™, kies je je favoriete wastafelkraan afgestemd op de grootte van je wastafel - met het vertrouwen dat de combinatie technisch past en het beste comfort levert. Alle combinaties - ook degenen met de nieuwe M- en XL-wastafelmengkranen zijn getest in ons testcentrum in Hemer, Duitsland.
iPad is een handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. App Store is een dienst van Apple Inc.
Android en Google Play zijn handelsmerken van Google Inc.

Download SML Brochure

Van XS tot XL

JOUW FAVORIETE KRAAN IN DE JUISTE HOOGTE.