•  

GROHE EasyTouch

Liefde op de eerste aanraking

De keuken is het kloppende hart van uw leven thuis – en laten we eerlijk zijn, soms is het leven wel eens een zootje. Met de innovatieve Touch-kranen van GROHE zullen plakkerige vingers u niet langer tegenhouden en behoort kruisbesmetting tot het verleden.

Dankzij de verborgen GROHE-technologie kunt u de waterstroom starten en stoppen met een enkele tik van de arm, pols of rug van uw hand op de uitloop. Geen vette vingerafdrukken meer en geen gedoe meer om met uw elleboog de kraan aan te zetten.
Minta Keukenmengkraan
.

Zedra Touch

Plaats de sensuele kracht van water in het middelpunt van uw keuken met de Zedra Touch. De typerende gegroefde draaibare uitloop en prachtige kraanhendel combineren ergonomisch design met visuele flair.

Gecombineerd met de EasyTouch-technologie van GROHE kunt u ook de waterstroom bedienen met slechts een enkele aanraking.
Kies uw Touch-functie in een koudwaterversie of upgrade naar een Grohtherm Micro-thermostaat onder de spoelbak voor perfect beheerd warm water zonder verbrandingsgevaar.

Minta Touch

De Minta-reeks van GROHE is modern en minimalistisch, met sensuele rondingen en buigingen die nooit uit de mode zullen raken, en past perfect in iedere moderne keuken. Dankzij het EasyTouch-model kunt u nu ook ultieme zuiverheid en gemak in huis halen.

Met MintaTouch hebt u de volledige controle en kunt u de waterstroom heel eenvoudig in- en uitschakelen met uw arm. Kies uw Touch-functie in een koudwaterversie of upgrade naar een Grohtherm Micro-thermostaat onder de spoelbak voor perfect beheerd warm water zonder verbrandingsgevaar.

Productkleuren

StarLight® Chroom

SuperSteel

Schoon en hygiënisch

De kraan blijft schoon, ook al zijn je handen dat niet.
Zet de kraan aan met je onderarm of pols om kruisbesmetting te voorkomen en de kraan schoon te houden.

Ontwerp en technologie gaan hand in hand

Onzichtbare technologie verenigd met een voortreffelijk ontwerp. Een technologische vooruitgang voor de succesvolle Minta serie.

Eenvoudig in gebruik

Er is alleen een aanraking op de uitloop of het kraanlichaam zelf nodig om de kraan AAN en UIT te zetten.

Veilig, ook voor kinderen

Met de EasyTouch functie krijg je alleen koud water.
Met een extra upgrade met onze onderbouwthermostaat Grohtherm Micro kan de watertemperatuur worden aangepast zonder het risico op verbranden.

Eenvoudige installatie

De installatie is verrassend simpel. Volg de eenvoudige stappen in de installatievideo en de Minta Touch is klaar voor gebruik.

Tip: om de video op een volledig scherm te bekijken, start je de video en klik je op de knop naast het volume.

Design Awards

2014 red dot design award

2014
red dot design award

best of the best - Minta Touch
2014 interior innovation award

2014
interior innovation award

Minta Touch
2013 Good Design USA

2013
Good Design USA

GROHE Technologie

GROHE SilkMove®

GROHE SilkMove®

Grote instelhoek en unieke keramische schijven zorgen voor een comfortabele en nauwkeurige bediening.
GROHE StarLight®

GROHE StarLight®

Een langdurig stralende glans dankzij de bijzonder bestendige en onderhoudsvriendelijke GROHE chroomlaag.