•  

Opbouw badmengkraan

Product aanbevelingen

Praktische informatie
De keramische schijven met GROHE Silkmove® zorgen voor een langdurig comfortabele bediening. Daarbij zorgt de grote instelhoek voor een geleidelijke en nauwkeurige overgang van koud naar warm water.

Praktisch - De omstel functie zorgt voor een soepele wisseling tussen de handdouche en baduitloop. Om verassingen te voorkomen schakelt de omstelling bij het uitzetten van het water automatisch naar de baduitloop.

Veiligheid - Door middel van een drukafhankelijke temperatuurbegrenzer (optioneel) is de kraan niet door te draaien tot de maximale temperatuur (instelbaar).

Installatie informatie
Door te variëren met de installatiehoogte van de handdouchehouder kun je het bereik van de doucheslang beïnvloeden.

GROHE handdouches voldoen aan de EN 1717, waardoor het water via de handdouche niet teruggezogen kan worden in het leidingnetwerk. Dit zou eventueel kunnen gebeuren wanneer de handdouche in het water van de badkuip valt.

Water hoeveelheden
Optimaal gebruik van de bad toepassing vereist een minimaal wateraanbod van 7l/min mengwater bij een dynamische druk van 1 bar op het tappunt.

Algemene tips voor installatie
Zorg voor de juiste hoeveelheid water en dynamische druk zodat alle toepassingen goed werken (let hierbij op de afvoer).