•  
GROHE Blue® Chilled & Sparkling Starterkit

Nieuw op kantoor:
GROHE Watersystemen

Watersystemen voor op kantoor

Waar mensen productief werken, is niets zo belangrijk als voldoende water voor werknemers. Ijskoud of als een warme drank - het is verkwikkend en geeft een gevoel van welzijn. Maar het bestellen, de distributie en de opslag van water vereist een complexe coördinatie en logistiek, vooral in grote bedrijven.

De oplossing: GROHE Blue® en GROHE Red®. Intelligente drinkwatersystemen in personeelskeukens zorgen voor gekoeld water, plat of koolzuurhoudend, evenals kokend water voor thee, koffie of minute soep. Dat bespaart tijd en kosten, is duurzaam en biedt alle gebruikers optimaal gemak.

GROHE Red® en GROHE Blue® in de professionele omgeving
– dit zeggen onze klanten

De innovatieve GROHE Red® en GROHE Blue® watersystemen zijn in meer en meer kantoren te vinden. Een korte film met voorbeelden en getuigenissen van bekende klanten tonen de voordelen van onze systemen in het dagelijkse professionele leven .

En hier is wat onze klanten zeggen :
Volgens Hendrik Grempe, Head of Property Management bij Vodafone, spreken de kwaliteit, het design en de duurzaamheid van de 85 watersystemen in personeelkeukens van Vodafone voor zich . Voor Norbert voll, Perswoordvoerder The Green Dot, was de beslissende factor vooral de snelheid waarmee GROHE Red® kokend heet water biedt voor thee tijdens vergaderingen.
De brandveiligheid en energie-efficiëntie door vermindering van het aantal elektrische waterkokers is zeer belangrijk voor Oliver Zimmermann, technisch directeur van de Miele Forum. Olaf Diekmann, voorzitter van de Ondernemingsraad van Gerry Weber International AG, merkt dat GROHE Blue® de zaken een stuk eenvoudiger maakt voor de werknemers.

Profiteer van de enorme voordelen van onze professionele watersystemen voor het plannen van je keuken!

GROHE Blue®

Gekoeld en gefilterd water, direct uit de kraan.

Fris, gekoeld water voor het hele team? Zonder de kostelijke logistiek van flessenwater? En ook minder belasting voor het milieu? Hier is een innoverende, maar makkelijke oplossing: GROHE Blue® maakt van kraantjeswater een pure smaakervaring. Het water is gekoeld en naargelang het model van de kraan plat, licht bruisend of fel bruisend.
GROHE Blue® is uitgerust met een filter, die zich onder de gootsteen bevindt. De filter verwijderd zware metalen, kalk en chloor en andere onzuiverheden die de smaak en de geur aantasten.
Gewoon kraantjeswater kan niet tippen aan de smaak van GROHE Blue® water.
GROHE Blue® Chilled & Sparkling Starterkit
GROHE Blue® Chilled & Sparkling Starterkit

Bespaar met GROHE Blue®

Het lekkere water van GROHE Blue® kost een vijfde van flessenwater. Je hebt minder energieverbruik en vermijdt grote hoeveelheden plastic afval.

Ontdek meer over GROHE Blue® en bereken, hoeveel je kan besparen met dit innovatieve systeem.

GROHE Red®

Onmiddellijk kokend water

Is er altijd genoeg tijd om een thee of snack te maken tijdens de werkuren? Als dit niet het geval is, is er nu de perfecte oplossing:
GROHE Red® produceert onmiddellijk kokend water.

• Kokend water!
• Onmiddellijk, als je het nodig hebt! 
• Zo veel als nodig is!

The innovative water system creates more order in the office kitchen. GROHE Red® consists only of the attractive fitting and a boiler which can be easily installed under any normal sink.It simplifies life and speeds up the workflow. More hot drinks are consumed in the office than anywhere else. From now on, nobody needs to wait for the kettle to boil.
GROHE Red Duo Keukenmengkraan en combi boiler
GROHE Red Duo Keukenmengkraan en combi boiler
GROHE Red Duo Keukenmengkraan en combi boiler

GROHE Red® Configurator

Ontdek in enkele stappen de GROHE Red® die bij je keuken en levensstijl past.

Wees gerust met 5 jaar garantie op GROHE Blue® and GROHE Red®.

Je kan altijd op de betrouwbaarheid en de kwaliteit van de innovatieve GROHE Blue® en GROHE Red® watersystemen rekenen. Daarom geven we 5 jaar volledige garantie, meer dus dan het wettelijk minimum van 2 jaar.

Brochure

GROHE Water Systems for your office.

Nu downloaden

The GROHE Reference Book

Vol. II

Nu downloaden