•  

Allure F-digital

Flexibiliteit voor je GROHE SPA®

Eenvoudig en praktisch in het gebruik; gemak zonder enige inspanning. Allure F-digital tilt het kraanontwerp naar een hoger niveau.

De ronde besturing is geplaatst op een vierkante houder. Dit leidt tot dezelfde ontwerpdetails die de Allure kranen hun moderne aantrekkingskracht geven. Zet gewoon het product aan, draai aan de buitenste ring om de waterstroom te vergroten en druk op de plus of min om de temperatuur te verhogen of verlagen. Om het nog gebruiksvriendelijker te maken, geeft de LED-ring de watertemperatuur aan. Met de digitale omstelling kun je met een druk op de knop wisselen tussen de bad- en douchekranen.
Allure F-Digital Digitale wastafelmengkraan

Veelbekroond ontwerp

Eén concept. Twee producten. Talloze mogelijkheden. Het modulaire ontwerp van het digitale besturingsapparaat en de digitale omstelling zorgt voor eenheid in de badkamer op het gebied van ontwerp.

Met slechts drie knopjes en een draairing is het besturingsapparaat eenvoudig en praktisch in het gebruik. De buitenste ring is niet helemaal glad wat zorgt voor maximaal gemak en bediening van de waterstroom, zelfs met natte handen met zeep.

Het modulaire ontwerp, praktisch in het gebruik en meer flexibiliteit op het gebied van inrichting zijn slechts een paar aspecten die ervoor hebben gezorgd dat GROHE F-digital verscheidene prijzen voor het ontwerp heeft gewonnen, waaronder de prestigieuze Red Dot Design Award 2011 voor het beste product.

Ervaar de flexibiliteit: badoplossingen

Van een vrijstaande badkraan tot geïntegreerde oplossingen met een handdouche, baduitloop en badvuller, het digitale besturingsapparaat en de digitale omstelling brengen je badkamer naar een hoger niveau op het gebied van luxe en badgenot.
GROHE F-Digital Digitale controller en digitale omstelling voor bad met vierkante houder
Automatisch je bad vullen
Een mooi detail van de GROHE SPA®; de functie van automatische badvulling zorgt ervoor dat het bad wordt gevuld op de ingestelde temperatuur en het ingestelde waterniveau.

Vul het bad twee keer zo snel
Maak bij grote badkuipen gebruik van zowel een badkraan als een badvuller. De digitale omstelling zorgt ervoor dat je beide kranen tegelijkertijd aan kunt zetten zodat het bad sneller volloopt.

Bewaar je voorkeursinstellingen

Ervaar comfort zoals nooit tevoren. Gebruik de geheugenfunctie om je persoonlijke watertemperatuur en -stroom op te slaan.

Ervaar de flexibiliteit: wastafeloplossingen

Gedurende de hele dag zorgt het digitale besturingsapparaat voor gemak. Met één druk op de knop werkt de wastafelkraan. Draadloze besturing: precisie en flexibiliteit.
GROHE Veris F-digital Digitale wastafelmengkraan
Voor alle soorten wastafels
Er zijn wastafelkranen ontworpen voor alle soorten en maten wastafels. Of deze nu op wanden of andere oppervlaktes zijn gemonteerd.

Eenvoudige bediening
Omdat de kraan en het mengsysteem digitaal op elkaar zijn aangesloten, kan het digitale besturingsapparaat op elke plek in de buurt van de wastafel worden geplaatst: op de wand, op het keramiek of op de bovenkant van een kastje.

Digitale duurzaamheid
De tijd waarna de waterstroom automatisch stopt, kan worden aangepast aan je persoonlijke wensen en bespaart water.

Design Awards

2011 iF Product Design Award

2011
iF Product Design Award

2011 Perspective Award

2011
Perspective Award

2011 Good Design Japan

2011
Good Design Japan

2011 red dot design award

2011
red dot design award

best of the best

GROHE Technologie

GROHE EcoJoy™

GROHE EcoJoy™

Spaar het milieu en geniet van 100% watercomfort.
GROHE StarLight®

GROHE StarLight®

Een langdurig stralende glans dankzij de bijzonder bestendige en onderhoudsvriendelijke GROHE chroomlaag.
GROHE TurboStat®

GROHE TurboStat®

Veiligheid en comfort gaan hand in hand dankzij de Grohe TurboStat® technologie. Met Grohe TurboStat® wordt snel en continu de gewenste temperatuur bereikt.
GROHE CoolTouch®

GROHE CoolTouch®

De buitenkant van de kraan wordt nooit warmer dan de ingestelde temperatuur.
GROHE DreamSpray®

GROHE DreamSpray®

Innovatieve kwaliteitsdouches voor luxueuze verkwikking en welzijn.
GROHE Digital®

GROHE Digital®

Intuïtieve digitale technologie binnen handbereik.