•  

Welkom op de nieuwe GROHE PRO website

Alle hulp en advies die professionals zoals architecten en installateurs nodig hebben is nu slechts één klik verwijderd.
Ontdek alle nieuwe functionaliteiten op deze website en zie welke functies jouw werkdag eenvoudiger maken dan ooit.

Menubalk


Maak je bezoek aan de GROHE website nog persoonlijker met de 'menubalk'.

Na éénmalige registratie kun je een persoonlijke catalogus in PDF, Word of Excel maken, of productinformatie als beelden en tekeningen downloaden met één druk op de knop.


Je kunt actuele en historische producten zoeken. Groothandels hoofdkantoren kunnen zelfs de status van hun order bekijken.

Gerelateerde links

NotepadHoe gebruik je het portfolio

Projectplanning

GROHE PRO is alles wat je nodig hebt als drukbezette professional bij het managen van projecten.

Onze installatievideo's geven je installatie-advies voor onze producten, beantwoorden technische vragen en lichten onze technologieën toe.

Onze installatievoorbeelden bieden de oplossing in elke situatie. De schetsen tonen de installatie en het leidingwerk op een eenvoudige en visuele manier. En de lijst met producten zal u helpen om zelfs  gecompliceerde installaties te realiseren.

We bieden ook meer nuttige informatie zoals projectaanbevelingen, normen & richtlijnen en persoonlijke ondersteuning en advies.

Gerelateerde links

Installatievideo'sInstallatievoorbeeldenProject aanbevelingen Download BIM data

Zoek producten


Dompel je onder in de wereld van GROHE producten. Laat je inspireren door prijswinnend design, of zoek specifiek op producten die je nodig hebt. Voeg ze toe aan je Portfolio of plaats ze in een PDF catalogus.

Gerelateerde links

Browse the product catalogue Voor je badkamerVoor je doucheVoor je keuken