•  

Ontdek alle unieke GROHE straalsoorten

Een douchestraal voor ontspanning, vitaliteit of juist afwisseling?

Creëer je persoonlijke hydrotherapeutische douche en gebruik alle fysische eigenschappen van water  om elke dag een nieuwe sensatie te scheppen. Groot of extra groot. Vlak gemonteerd tegen het plafond of wandgemonteerd. GROHE-hoofddouches zijn er in alle vormen, stijlen en maten. Allemaal ontworpen met jouw tevredenheid en plezier in het achterhoofd.

Een aangename Rain-straal om zeep of bodyscrub af te spoelen, een gerichte Jet-straal om stijve spieren te ontspannen of een zachte en kalmerende Champagne-straal. Bij de GROHE SPA®-handdouches kies je met je vingertop.

Verhoog het hydrotherapieniveau voor een driedimensionale douche-ervaring. Onze verstelbare zijdouches kunnen afgestemd worden op jouw behoeften. Meer druk tussen je schouderbladen en ietsje minder op je onderrug. Je eigen massagedienst in de douche.

Ons uniek design zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het water over de sproeigaatjes. Dus ongeacht het patroon dat bij je humeur past – Normal, Champagne, Pure, Jet, Rain of Massage – kun je rekenen op een globale stimulerende ervaring.

Al onze douches bevatten de GROHE DreamSpray® technologie

Onze winnende formule van kwaliteit en innovatie zorgt voor een optimale verdeling van het water. Als experts op het gebied van watertechnologie is het onze missie om douches te ontwikkelen die superieure prestaties leveren.
Douches zijn verfijnde instrumenten. Door de uitzonderlijke kwaliteit en afwerking van de interne onderdelen zijn GROHE douches superieur aan de producten van onze concurrenten.

Ons unieke design zorgt ervoor dat door ieder sproeigaatje evenveel water gaat, met als resultaat een gelijkmatige straal. GROHE Rain O2, Bokoma Spray®, Normal, Champagne Spray, Pure, Jet, Rain of Massage, welk straalpatroon je ook kiest, je hebt gegarandeerd een zeer verfrissende douche-ervaring.