•  

Rapido T inbouwbox

De innovatieve inbouwoplossing van GROHE

Ingebouwde bad- en douchekranen geven een cleane en moderne look aan de badkamer: alleen de essentiële elementen zijn te zien. Met zijn beperkte inbouwdiepte en de keuze tussen ééngreeps of thermostatisch, is Rapido een universele oplossing om je eigen perfecte douche te creëren. Eens geïnstalleerd wordt er een afwerkset op geplaatst. Die afwerkset kan afgestemd worden op de kranen- en douchecollectie.
Grohtherm F Thermostatische mengkraan met omstelling

Super plat - snelle en veilige installatie

Rapido T is de ultraplatte inbouwoplossing van GROHE. Met amper 70 mm installatiediepte past het in elke muur.

De inbouwbox is een compleet en klaar om te installeren, met gecodeerde in- en uitgangen. De unit is 100% getest voor het de fabriek verlaat om te verzekeren dat het perfect veilig is.

Voor maximaal doucheplezier, heeft GROHE Rapido T de TurboStat® technologie, voor veiligheid, comfort en besparing. Dankzij een doorstroming van 50 liter per minuut (bij 3 bar), is Rapido T de perfecte keuze voor een persoonlijke douche met een hoofd- en handdouche en zijdouches.
GROHE Rapido T Universele thermostatische inbouwmengkraan

GROHE Technologie

GROHE TurboStat®

GROHE TurboStat®

Veiligheid en comfort gaan hand in hand dankzij de Grohe TurboStat® technologie. Met Grohe TurboStat® wordt snel en continu de gewenste temperatuur bereikt.
GROHE Whisper®

GROHE Whisper®

Alleen het geluid van stromend water.